Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Sziasztok!
Már haza is értem. :) A torna jó volt, főleg az egyensúlyra épít. Na az nekem nincs. :) Nem ugrálós, úgyhogy legközelebb kipróbálom térdvédő nélkül. Szóval a tánc mellett egy újabb mozgásforma ami beépül az életembe.
Aztán voltam a Lidl-be. Vettem sportmelltartót, mert ami volt azt kinőttem. :( Tök jó térdrögzítőjük van akcióban, de azt most kihagytam. Majd legközelebb. :) Egyenlőre meg vagyok elégedve avval ami van. :)
És.. két év óta először láttam karalábét. Vettem is rögtön kettőt. Úgyhogy ma karalábé leves lesz, a többi meg megy a fagyasztóba. Lehet még a héten visszanézek és veszek párat. :)
Hópihe! Csak így tovább! :)
nem vagy egyedül,annyit mentem mint máskor három nap alatt,
jól elfáradtam,
Jövök ám később 😀😀
Addig is szép napot nektek 😊😊
Sziasztok!
Az éjszaka pocsék volt..reggel aliga birtam.felkelni...most régi cuccokat válogatunk. ..
Főzni nem kell. .el van kissé borulva,pedig mára nem is mondott ide esőt. .
Vacilalunk,a tető miatt...nem tudjuk mi legyen...
Óvatos vagyok...
Gyereknek tetszik a sok régi dolog...minden olyan mint gyermekkoromban a nagyinàl😀😀😀
Jó reggelt és szép napot mindenkinek.
Belevetem magam a takarításba, függöny már leszedve, ablakpucolás következik, aztán sorba minden.
a zöldet,jól hüsit,
és most már betudom hajlitani a térdem,
nem hasit az agyamig a fájdalom,
már régen ezt kellett volna,a sok patikai kenőcs helyett,
Az a "pár" most éppen 25. Na jó, nem ennyit híztam, de most ez a cél jövő nyárra.
De nem ám. Vastag a karom. Már a hangok is megmondták a fejemben. :)
😊😊nem semmi...nem veszed fel az ujjatlant? Nem gondoltam volna...
A tánc a mozgás jó. .hát ha kihagytad,kicsit nehezebb az ujra kezdés de lényeg hogy mentél és Le megy hamar az a pár kiló ne aggódj 😊😊
Igen, az ember már ilyen "apróságoknak" is tud örülni.
Nekem inkább csak a plusz mozgást viseli nehezen, főleg az ugrálós, térd"csavargatós" dolgokat. Szóval megkapta a támaszt és ha érzem, hogy annyira nem tetszik neki, akkor csinálok valami mást az ugrálás helyett. :)
az már igazi siker,hogy éjszaka megtudok fordulni,úgy hogy nem fáj,és még be is tudom hajlitani,
sose hittem volna,már egy csomó kencét kipróbáltam,
nade ha a versenylovaknak használ,,,,,,
azoknak csak jót csinálnak,
egészségedre váljék,
nekem is a bal idétlenkedik,
de ha hiszed ha nem a ,,ló balzsamtól,,,sokat javult,
Sziasztok! Már itt is vagyok. :)
Igen, mondhatjuk anyja fia. :) Én meg ujjatlan felsőt nem vagyok hajlandó fölvenni. :)
A tánc nagyon jó volt, térdeim megkapták a nekik kellö "támogatást" (térdszorító vagy rögzítő - nem is tudom hogy nevezzem), bár azért a balt érzem (az a rosszabb). Elfáradtam rendesen, de hát kellett nekem 3-4 hónapot kihagyni és kb 5-6 kilót felszedni... :(
Uhhh nem semmi...hogy a rövidnadrágot,nem veszi fel..😲😲
Jolvan menj csak nyugodtan táncolni, az nagyon jó, én is szeretek mozogni táncolni. .csak most nehezebben megy a mozgás de remélem hamarosan nekem ős újra menni fog.
Várunk vissza később 😊😊😘😘
Szép estét 😊😊
Ez van. :) Ja és rövidnadrág felejtős még 40 fokban is. :)
Én most ellépek kicsit, megyek "táncolni" ami nem is agazi tánc, csak egy jó kis mozgás az edzőteremben ahová járok (na ezt inkább úgy kéne mondanom, hogy ahol tag vagyok. :) )
Szép estét mindenkinek! Fél 9 után majd még benézek. :)
Igen ismerős a szitu...nálam a Lányomnak nem tudok venni semmit mert nem vesz fel mindent...de a KisFiamnak igen. .ő szeret velünk turiba jönni 😂😂😂
Nagyfiam is megoldja magának 😀😀
Mindenkinek van ilyen napja Hópihe. ..ma olyat mondtam a férjemnek. ..kiakadt,de tudom igazam volt ...azóta másabb velem...
De igen van ilyennnap...olyankor inkább ne szóljon senki hozzám. ..Sajnos robbanok...
Aludj pihenj jobb lesz utána.
😊😊😘😘
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!