Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó reggel, szép napot.
A birkát nem szeretem én sem.
Reggel nekem is első a kávé és kicsit később a joghurt zselatinnal, így van, hogy mást nem is eszem, mikor, hogy.
Főzés itt sem lesz, a lányom hozott tegnap át húslevest, főtt húst, krumplis tésztát, nekem meg még bőven van a babból. Csak keveset tudta vele vitetni, csak Dávid unokám szereti a főzeléket belőle.
Már jó napos idő van. Délután kicsit barátnőzök, olyan ritkán tudunk találkozni, ő még dolgozik.
Remélem mindenhol kellemes a vasárnap reggel, és senkit nem ért kár az elmúlt napok során?
Én nem tudom, hogy hol készülnek a híradók felvételei, csakugyan félelmetes képeket láttam tegnap, de bárkit kérdezek az ország különböző tájairól, hála égnek sehol semmi említésre méltó eset nem történt.
jó reggelt lányok,
én nem reggelizem soha,csak a kávémat iszom meg,
ma megint nem főzök,
a tegnapi találkozóról maradt birkapörkölt,az jó lesz a fiúknak,mert én utálom ,a szagát sem birom,ők meg szeretik,
Évi még tegnap este visszament,
úgy hogy ma lazára veszem a napot,
Mára-holnapra:
Karfiol leves, pulykanyak-nyesedékből ragu, tejfölös-fokhagymás gomba mártással, bulgurral
Tegnap főztem csontlevest grízgaluskával, abból maradt és ma csinálok mellé brassóit, cékla salátával.
És nálad mi lesz az ebéd?
Ma reggel készítettem egy kis könnyű reggelit magamnak.
Paradicsomot felszeltem egy serpenyőbe tettem, daraboltam rá egy kis sajtot, nagyon pici olajt öntöttem alá, és meg sütöttem. Nagyon finom lett:))
Piroska már biztosan jóllakott és mulat.
Az unokákkal jól kitárgyaltuk a kirándulásaikat.
Meglepődtek, hogy azokon a helyeken már voltam én is ahol most ők voltak.
Kellemes este van, az ablak kitárva.
VBK-t iszogatok kicsit, alacsony a vérnyomásom....hátha javít rajta.
Nálunk 12-re elállt az eső, utána gumicsizmában és esőkabátban szedtem le az utcai kis meggyfáról a gyümölcsöt.
Igyekezni kellett vele, már így is sok meg volt repedve.
Kb:70-80 perc, én szoktam vastagra tölteni, mert úgy is megdagad.
Kicsi vizet rakok alá, alufóliával befedem, aztán leveszem és bepirítom.
Finomat főztél.
Erről jut eszembe, már 2x láttam a tőkehúsos pultban előre összeállított, megtöltött dagadót, csak be kell dugni a sütőbe.
Nekem nem volt szimpi, mert olyan vastagra volt töltve, mint egy bírkózó válla, mennyi idő kell neki, mire valóban átsül????
én ma nem főzök,a páromnak 45-ik érettségi találkozója van,
ma ott ebédelünk,
Van még egy kis meggy a fán ma le akartam szedni, hogy sütök egy kis pitét, de ez nem jött össze.
Megint szakad az eső:((
Csont levest főztem grízgaluskával, szárazbab főzelék csipetkével, és töltött dagadót.
Aztán elindulok, viszek anyunak ebédet, remélem, nem ázok el.
Itt elég tisztességgel. Igaz hogy nem a fejünk felett dörög, de azért már nem jönnék vissza szárazon.
Kész az ebédem: lecsót főztem virslivel, bulgur/rizs nélkül. Viszont egy cukkinit bele szeltem a paprika-paradicsom mellé. Ezen a mai napon el leszek.
Nálatok?
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!