Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szia!
Tegnap este, amikor jöttem a lányomékkal haza bementünk mi is a temetőbe rengetegen voltak. Itt is gyönyörű idő van, most elmegyek Lilikével egyet biciklizni, mert az ebéd az készen van.
Szia!
Nem egyszerű nekem is itt vannak gyerekek, én is gondban vagyok, hogy mit főzzek nekik. Holnap töltött csirkecomb lesz. Ma savanyú krumpli leves, marhapörkölt, nokedlival. Pénteket még nem tudom, szombaton csirkeaprólék leves, almás pite, aztán tovább nincs ötletem.
jó reggelt,
nagy a csendesség,
itt szakad az eső végre,már nagyon kellett,
jó reggelt,végre az éjjel esett,
most gyönyörüen süt a nap,
A lányomhoz megyek,
Most már hazafelé a vonaton vagyok.
Sziasztok Csajok!
Szép délutánt nektek😊😊
Ma főztem,meg sütöttem 2 tepsi kisebb kakaós csigát is...volt keletje😊😊😊fülledt meleg van,még a nap is ragyogott ,de most megint borús..
Férjem rengeteg fát behordott...most vitte az autót át nézetni...
Aztán pihi...
A hurkát imádom...a véreset😊😊😊
Szép napot lányok.
Lent voltam és bevásároltam a holnapi szendvicshez amit az útra viszek. Olyan nyomott idő van és 19 fok. Jól ki is melegedtem.
Ma nem csinálok semmit, csak készítem magamat az útra. Kis manikűr, meg a ruhákat nézem össze amiben megyek, meg amit még viszek. Mivel csak 2-3 nap így nem kell olyan sok.
A sült vért nem szeretem, de anno én is megcsináltam disznóvágáskor a többieknek hagymásan.
Na az ilyen dolgokat azért néha "visszasírom" a falusi életből. :)
Piroska milyen sokat utazol a fővárosba.
Ez természetes! Ha már odáig elmegyek, naná, hogy nem úszod meg a személyes találkozást! :))
De mondom, ez már valószínű, hogy csak jövőre lesz.
Ha addig nem változik a menetrend, és a 7-kor indulóval megyek, 8,15-re bent vagyok, és a délivel jövök vissza. Vagy a 7,30-assal megyek, 9-re ott vagyok, de akkor is a délivel vissza! Valahol ott a közelben kávézunk, sütizünk, adunk a fogyókúrának! :)))
Szólj, ha jössz, kimegyek az állomásra eléd, és elkísérlek, nem nagy távolság az egész.
De csak, ha akarod természetesen.:))
Sziasztok, szép napot!
Véres hurka... Itt nincs, de mikor otthon voltam most októberben édesan,a sütött. Nagyon finom volt. Van Pécsen egy kis húsfeldolgozó, nagyon finom termékeik vannak. Töpörtyű, véres-, májas-, husoshurka, sütnivaló kolbász. Hmm. Na majd decemberben megint. :)
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!