Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szép jó reggelt néked is!
Itt az éjjel esett valami eső, most is borult, nyálkás, hűvös, olyan igazi novemberi időjárás van. Hol van már a tegnapi napsütés??? Álmos, szomorú, csendes.
Imádom a havas tájat nézni!! egy jól fűtött lakásból! :))
Sziasztok Csajok!
Takarítás megvolt,faàgazás is..jól elfáradtam...lett egy csomó kupac ág..meg vastagabb is ,azt a férjem délután sötétedésig hordta be..de igy is van még mit csinálni.
Itt a szünet ,kisfiam örül nagyon:)
Remélem mindenkinek jól telt a napja.
Szép estét Nektek!
A pékségbe menésből egy hatalmas séta lett.
Elmentem a piachoz megnézni a cserepes krizantémokat.
Szebbnél szebbek vannak.
Nálunk tegnap előtt volt olyan, hogy az orromat sem dugtam ki. De tegnap már egy kicsit jobb volt, ma meg még jobb.
Nyugi, az este "bejelzett" a csuklóm: annyira gyorsan, szinte órák alatt fog minimum 5-6 fokkal emelkedni a hőmérséklet, hogy még a vastag rucit sem lesz időnk lecserélni.
De jó Neked Hópihe😊
Nálunk olyan hideg van,és szinte lóg az eső lába.
Kitakarítok,aztán meglátom milyen lesz az idő mire végzek.A faágakat ma is pakolni kell.A férjem tegnap anagyobb darabokat behordta az tárolóba.De sok van még.Mindennap én kupacolom az ágakat,ő hordja a nagyokataztan majd pár nap s rend lesz.
Csak sütne ki a nap.
Legyen szép napod!
Szép napot mindenkinek.
Szomorkás ma nálunk az idő.
Tegnap hajat festetni, receptet íratni voltam.
Ma le kell mennem a pékségbe.
Paprikás krumplit főzök.
Délután lehet elmegyek a Keletibe és megveszem a vonatjegyet. Hétfőn utazom Baranyába a temetőket látogatni.
Cika nem írtál a kirándulásról, vagy az én figyelmemet kerülte el? Ma érezd nagyon jól magad a találkozón.
jó reggelt,
érezd jól magad,
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!