Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Kisütött a nap,de hideg van.
Fáj a derekam, úgyhogy lazsálok.
Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek.
Itt épp elbújt a napocska és csak 2 fok van.
Cika, nem hangzik rosszul a recept, de ilyen-olyan olajakkal én sem rendelkezem. Viszont egy egyszerű cukorborsós omlettet én is szoktam csinálni és az is nagyon finom és laktató. Lehet messze van a tiédtől,de én ha már végképp nem kívánom a húst akkor még főételnek is készítem.
Hópihe, mit főztél? és ha kész választhatod a pihe-puha takarót. :D
Szederke jobbulást mihamarabb, és tényleg piano.
Lolita, merre vagy megint? légyszi gyere vissza Te is!
Kipróbálom ezt a receptet, tegnap megfőztem jó. Van időm, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
Egyszerű sült rizs
Elkészítés
1. A fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A sárgarépát megtisztítjuk, mossuk, és apró kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és durva kockákra vágjuk.
2. Egy nagy serpenyőben kevés vajat felolvasztunk, hozzáadjuk a felvert tojást, megsütjük, kivesszük.
3. A serpenyőbe ismét felolvasztunk kevés vajat, hozzáadjuk a hagymát, sárgarépát és zöldborsót, közepes hőmérsékleten, meg-megkevergetve kb. 5 percig sütjük, a vége felé hozzáadjuk a fokhagymát is.
4. A maradék vajat a zöldséghez adjuk, felolvasztjuk, hozzáadjuk a hideg rizst, elkeverjük, és magas hőmérsékleten kb. 3 percig sütjük.
5. Hozzáadjuk a megsütött tojást, meglocsoljuk a szójaszósszal és a szezámolajjal, és további 2 percig sütjük.
Lányok! Itt annyira hideg van, hiába ragyog a nap, és hiába pörög a gázóra.
Mai program nálatok?
Én megyek a konyhába, ebédet főzök mára-holnapra, pedig legszívesebben bebújnék egy finom puha-pihe takaró alá, hogy még az orrom le látszódjon ki.
Uhh...Szederke,nem semmi..Ez komoly
Nagyon vigyázz magadra,pihenj sokat és kitartás.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!