Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
No, mit találtál a környéken? Vagy még nem értél haza?
Lassan alakulnak a dolgaim. A ruháim is kezdik megtalálni a helyüket. :) Kaptam mára egy kis időt, mert délután helyett éjszaka dolgozom. :) Még pakolgatok egy kicsit, aztán szerintem elindulok és felfedezem a környéket. :) Itt továbbra is szép az idő, bár kicsit hűvősebb, mint a hétvégén (20-25 fok volt)
Nagyon szép lakás Katus! Érezd jól magad benne!
Szia! Bocsi, de az előző kérdésedre elfelejtettem válaszolni. Egy 3 szobás lakást vettem, kb 15 km-re a munkahelyemtől.
a koltozkodes,majd az utani kipakolas valoban faraszto egy munka!
erdekes en ugyancsak jo messze elek toletek es megis dorges-villamlkas-nagy esozes volt tegnap.
Már az este mondták a tv-ben, hogy eddig annyi eső esett, hogy a földieper kezd berohadni. Gyorsan leszedik ami már szedhető...
Ettől kezdve célszerű figyelni az árakat, ha valóban sok lesz belőle a piacon, talán valamivel barátságosabb lesz az ára is.
itt most is borult,itt annyi eső esett,hogy lefeküdtek a virágok,
Szép napot mindenkinek.
Nálunk is nagy ramazuri volt éjjel, dörgés, villámlás eső. Semmit nem halottam belőle, csak a szomszédok mondták.
Most is lóg az eső lába.
Már megjöttem kezelésről.
Nálunk most kezd a felhők mögül kibújni a nap! Csak maradjon is így.
Kellemes hetet kívánok mindenkinek. A hétvége terv szerint sikerült. Szombaton bevásároltunk, főztem a kutyáknak, magunknak, takarítottam. A vasalás vasárnap hajnalra maradt. Vasárnap Kláriék 10 órára jöttek. Petra sajnos nagyon beteg volt, teljesen takarékon üzemelt. Reggel nem sok esélyt láttam, hogy a fiúk tudnak foglalkozni a kerítéssel, kvázi reggel kilencig szakadt az eső. Marciék megérkeztek, és meghozták a jó időt. Jól haladtak. Én délelőtt még készítettem paradicsomlevest, csirkét sütöttem és krumplit. A csirkét sóztam, besóztam, megkentem fokhagyma krémmel, és csirke fűszer sóval. Egy órát állni hagytam a hűtőben, majd megsütöttem a tanult módon. A tepsibe tettem olajat, fokhagymát, vöröshagymát. Egy nagy csirkét sütöttem öt csirkecombbal. Utána a csirke sütőlevében sütöttem karikára vágott krumplit. A krumplit is megkentem kicsit vegetával. Egyszerű ebéd volt, de mindenkinek nagyon ízlett. Dóri különösen lelkesedett a salátámért, és ízlett neki a krumpli nagyon. Dóri nagyon kedves volt, mindenben segített. Teríteni, asztalt leszedni, stb. Délután átjött Dórihoz a szomszéd kislány, Bori.
Az este 9 óra körül itt leszakadt az ég. Először azt hittem, hogy a felettem lakó kezdte húzgálni a bútorokat, aztán jöttem rá, hogy dörög, villámlik, és betyárul esett az eső.
Ma még borultas, de már nem esik.
Remélem, kibírja esés nélkül akkor is, amikor postára és jobbra, balra menőkém lesz.
jó reggelt lányok,
hatalmas eső volt az éjjel,dörgés villámlás,
Szevasztok! Jó reggelt, szép napot kívánok mindenkinek!
Katus!
Néztem az adatlapodat, nagyon gyönyörű kis csibész keresztfiad van! Legyen örökké ilyen boldog, mint ott a képen!
Nagyon szép a lakásod, nagyon tetszik. Legyél/legyetek benne nagyon-nagyon boldogok!
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Jó reggelt! Hogy telt a mozgalmas hétvégéd?
Jó reggelt, kellemes napot nektek. Már melóban.
Szép napot mindenkinek! Nemsokára megyek melóba..
Csak szerdán lesz szabadnapom..
Remélem jól vagytok.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó éjt és szép álmokat annak aki még benéz, de aki nem....na annak is. :D
Alakul az majd, de már ami van az is szép!
Jó éjszakát.
Aludni már tudsz,az a lényeg,számold még a sarkokat.
Jó éjt.
Sziasztok!
Jól elfáradtam ma is, de sokat haladtam. :) Pár kép a lakásról az adatlapomon. :)
szia!a ferfiak altalaban valogatosak!mi nok bevallalosak vagyunk s szeretunk uj eteleket kiprobalni.en mar kozel 300 mas-mas nemzeti etelt kiprobaltam s a ferfiaim cask tobbnyire huztak a szajukat,mig en es lanyom meg szerettuk,azaz izlett tobbnyire.
szia katus!elvezd az uj lakast!mekkora a kegli?
Az is jó fürdő, wellnes, minden kényelem egy helyen.
Közelebb van Gyopáros-fürdő, ott viszont még csónakázó tó is van, aki azt akarja kipróbálni. :))
További ajánlott fórumok: