Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Áll a víz a földeken, jó volna, ha egy kis szüntet tartana az eső.
Tegnap mink is begyújtottunk a cserépkályhába, nagyon hideg volt a házba.
Sziasztok, szép napot.
Itt most nem esik, de lóg a lába most is.
Az eső kell a földeknek az biztos, de kicsit melegebbnek kellene lenni. Már az időjárást is elcseszi valaki.
igen most már kellene a jó idő,
permetezni kellene,de rá sem lehet menni a földekre,
Hát kell, de azért néha egy kicsit pihenhetne is. Egész éjjel esett, most reggel egy kicsit abbahagyta, de már ismét szakad, mintha dézsából öntenék.
Én nem vagyok szakember, de szerintem a földnek is kellene egy kis időt adni arra, hogy elnyelje ezt a rengeteg vizet, amit az elmúlt 1-2 hétben kapott. A benne levő palántákról nem is beszélve. Hideg van, és csak fáznak a palánták is, mi lesz így belőlük??
Jó reggelt lányok. Hideg van és esik.tegnap is fűtöttem.
Tegnap volt itthon Zsolti,meg Levente,kérdem tőle,
Kismezőgazdászom kell-e még az elsö? Azt mondja.
Mama,az eső meg a gyerek mindíg kell.
Sziasztok Csajok Szép reggelt Mindenkinek!
Itt szakad az eső... Mindjárt megyek melóba...
Nagyon fáradt vagyok...holnap szabad leszek..remélem hamar eltelik ez a nap...
Már unom ezt az időt is...olyan nyomasztó...
Vigyázzatok magatokra!Legyen Szép napotok!
Jó éjszakát.
Piroska, most láttam a képedet Évivel, aranyosak vagytok.
köszi,én 35-éve vagyok szemüveges,ugy hogy a két szemem nem egyforma,
Ádámnak szerencsére jó a látása,az idő vagy a stressz váltja ki a migrénjét,
Sziasztok, szép napot, vagy szebbet!?
nem tudom mióta esik, de mikor ébredtem 7:30-kor már esett, na és azóta is. A szél annyira nem fúj.
Most engem annyira nem zavar, mert 3 nap lakásfogságban leszek. A kezelést is kihagyom. Annak viszont számít akinek fontos menni.
Az eső nem is lenne baj, ha nem lenne ennyire lehűlés vele. Májusban már szinte langyos esőnek kellene lenni és eső után ragyogó napsütésnek és 22-25 foknak. Ami most van itt nálunk az épp csak 6 fok.
Ma főznöm kell, már elfogyott amit szombaton főztem. Tojásos leves, sült tarja és rizs lesz.
A múlt héten én is elképedtem az egyik téren állt egy aprító gép. Lehet nincs rá kapacitás, h válogassanak, de olyan vastag ágakat is tuszkoltak bele amivel még bőven fűteni lehet, olyan 15-20 cm átmérőjű fákat. Biztos vannak olyan emberek itt a kerületben is akik még fával fűtenek és örülnének neki.
jó reggelt lányok,
itt is esett az éjjel,még mindig nagyon fúj a szél,+6-fok van,
tegnap volt a hiradóban,hogy Szombathelyen hó is volt,
meg hogy lesz ilyen még máskor is,annyira megbolondul az idő,
nesze nektek migrénesek,
Szevasztok! Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek.
Itt egész éjjel esett, reggelre éppen abbahagyta, erre az őrültek elkezdték a füvet nyírni, hallgathatom órákon át a kistraktor + kézi kasza hangját...
Örülök, hogy séta tekintetében kihasználtam az elmúlt napokat.
Itt nálunk este többször volt aáramszünet..ki is kapcsoltunk nagyjából mindent...
Nagyon viharos a szél még mindig..az eső most nem esik..este az is szakadt...
Utálom már ezt a hideg időt...tegnap is szétfújta a seggemet...amig dolgozóba mentem a buszra fel és a buszról lefelé,mert olyan nyitott a hely...
Ma is busszal megyek be,mert a csaj akivel járok egy órával kêsőbb jön be dolgozni...igy megint lehet szétfagyni...pedig beöltözöm rendesen...
Fárasztóak a napok....tegnap is vártam leteljen az idő és jöhessek haza...de majd csak lesz valami,kelene egy kis változás...
Na megyek pakolok.. Bedobok egy mosást..aztán go meló.
Legyen Szép napotok!Vigyázzatok magatokra ebben az időben is.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!