Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Ne mérgeld magad, annyi ilyen ilyen ember van itt is.
Meg be tudjátok meg 1-2 öregasszony menyire tud lopni a piacon. A banyatankját szorosan kinyitva maga mellé állítja, zacskó a kezében. Egy paprika a zacsiba, 2-3 a tankba és így mindennel.
ÓÓÓ, de szép nagy halak.
Mondom majd a fiaméknak, ígaz nincs közel nekik.
Lányok, biztos bennem van a hiba, öregszem, nyűgös vagyok.
De az előbb a spárba megint jól felmérgeltem magam.
Kis kreol inci-finci kis nőci, kipakol a gurulós kosárból, és ott haggya az út közepén keresztben. Szólok neki szépen, rám se néz. Szólok mégegyszer, semmi. Nekitolom a kosarat, mondom a kosár!
Na akkor nagy kegyesen visszarakta. Biztos én vagyok a hülye, mert azt hiszem hogy ez mindenkinek magától értetődő. Kipakolok, helyére teszem a kosarat, de nem.
Most komolyan.
Mohácstól nem messze van egy kis horgásztó,odajár a férjem!Napijeggyel lehet horgászni,természetesen a halat is ki kell fizetni ha elhozza.
(Erdősmároki horgásztó)
Tettem fel képet a halakról.
Szép napot mindenkinek!
Itt most kezd előbújni a napocska,különben elég hűvös van!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek.
Itt tök borús az idő. 9 fok van.
Cika, mi 1x a halászcsárdában ettünk, de olyan sós volt, hogy megértünk inni rá.
Mondtuk a pincérnek mikor fizettünk és azt mondta, hogy akkor kellett volna mikor elkezdtünk enni, jaa és, hogy senkinek nem volt sós rajtunk kívül. De csak egy pár volt még a teraszon és azok rántott pontyot ettek. :)
Húú az jó nagyon. A fiamék is járnak horgászni, de 1,5 kg-os pontínál még nem fogtak nagyobbat.
Azt is visszaengedték. Nem régóta horgásznak, de harcsára gyúrnak. Hol lehet ekkora harcsát fogni?
Fehertói halász csárda , ott van a legfinomabb halászlé :))
Messze földön híres :))
:DD Bevállaltam volna egy kis jó harcsát:))
Jó estét neked is :))
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!