Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.
🌞🍩☕️☕️☕️☕️
Voltam Párizsban is, de összehasonlítani sem lehet a kettőt.
Barcelona olyan mint egy mesebeli város.
Tud ez a Hansi élni.
Imádom a piacikat.
Ha idegenhelyen vagyok igyekszem megnézni, valamint a templomok vonzanak. Minden vallás "temploma".
Micsoda színek, formák és az a gyönyörű elrendezése az árúnak, hát még nézni is jó.
Jó lenne megkóstolni.
Ugye milyen csoda, hát nekem is leesett amikor beléptem.
Csak néztem mint a moziba.
Egyszer Évivel mentem.
Egyszer meg egyedül, mert neki találkozója volt, én meg csak tátottam a számat, mert nem lehet vele betelni.
Ezt nem ismerem.
Alapból tiszta a gáztűzhelyem, mert vigyázok ki ne fusson az étel. Minden mosogatás után a tűzhelyet is áttörlöm.
Durvább szennyeződés, odaégés esetén próbáltam ezt a Hypós tisztítás. Tényleg hihetetlen, de ahogy rákentem a tömény ipari Hypót azonnal tiszta lett.
Itt nem odaégett zsír, vagy étel, hanem lecsapódott pára és korom ég oda, azt tisztítottam le. Eddig dörzsivel, mosogatószerrel próbáltam, néha eredménytelenül.
Állcsontom leereszkedett. 😍
Nagyon szép, a marokkói lámpák csodásak.
A piacról nem beszélt, majd elmondja, ha megérkezik.
A pasikat lehet nem annyira köti le a piac, mint minket lányokat.
Szépet mindenkinek.
🌛🌠🌟🌛🌠🌟
A csuda a jó dógába.
Üdvözlöm a tengerpartot, a Ramblast, és remélem volt már a Boqueria piacon is.
Bocsánat mindenkitől, amit említettem, ott rövid időt tartózkodott Bársonyos, az az én igazi álmom. Hansi kedvence, pont azért, amit vife írt Barcelona.
Barcelona homokos tengerpartja, kis éttermei, varázsolják el. Legfőképpen a homokban elhasaló leánykák látványa. A szemeit ott eteti, legelteti.
Szia!
Ha alufóliával letakarod, akkor munka után elég , ha kidobod a fóliát, a tűzhely tökéletesen tiszta marad.
óh, jujjj, szóval Nude beach-en lógatja Hansi ártatlanul a kukacát...
Még elképzelni is pajzán történet..-DD
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!