Ha mondok valamit, és utána hangsebességgel üldözőbe veszem....mikor érem utol? (tudásbázis)
Jaaa.. pl. Tihanyban.
Elmegy a hangod, aztán visszajön tihanyi visszhang formájában.
Szégyelljétek magatokat hitetlenek!!
"És Isten mondá, hogy "légyen e tábla mától a füves izé közepén". És a tábla ott lészen. És látá Isten, hogy ez jó."
Nézzetek csak utána, benne van a Bibliában! :))
:))) XD
Igen.. Ez minden bizonnyal így történt! XD
Jall, itt a megoldás!!! :)))
XDDDDDD Azért, ha az ember elég hangosan kiabál, talán meghallják a leszögelt koporsóból is :)))
Miért, a "fűre lépni tilos" tábla hogy került a helyére? (kedvenc válaszom erre: "Az Isten odateremetette!!")
Hogy te miken gondolkozol??!!! XD A "Miért steril tűvel végzik ki a halálra ítélt embert" tetszik a legjobban. :)
Egyébként azért szögezik le, mert szerintem félnek, hogy görcsbeáll, és akkor kinyílna a koporsó, és mindenki megrémülne.
Vagy félnek, hogy kijön.
Köszönöm a jobbnál jobb megoldásokat,nagyon hasznosak,és sokat tanultam belőlük,közben azon gondolkodtam egyébb teendőim mellett,hogy vajon miért szegezik le a koporsókat,mielőtt beteszik a gödörbe? Na,ezt magyarázza el nekem Valaki !!
Van valami értelme? Valami értelmes magyarázat biztosan van rá.
Miért, te nem lassulsz le kanyarban?
Vagy csak a hangod kanyarodik, te meg egy rövidebb úton mész?
:)))
További ajánlott fórumok:
- Irodában sosem veszem le a cipőmet, csizmámat, bakancsomat...
- Mi a véleményetek arról a szülői felfogásról, hogy "amíg az én kenyeremet eszed, addig azt csinálod, amit én mondok"?
- Terhesség alatt hogyan veszem észre, ha megfertőződtem a toxoplazmózissal?
- Mennyivel több pénzt von le a bankom a számláról, ha más bankautomatánál veszem le a pénzt?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Mi van akkor ha rendeltem valamit az interetről utánvéttel, de nem veszem át?