Ha megüt a párotok arra létezik bocsánat? (beszélgetés)
Egyre hülyébb kérdések.
Komolyan mások tapasztalatai által akarod eldönteni azt,hogy megbocsátasz -e vagy se?
Nem tudsz megbízni benne többé?
Akkor hagyd el a fenébe.
de ugye?
anyák és mi leendő anyák is kikaparnánk a férjünk szemét ha a gyereket bántalmazná
én legalábbis tuti
de ilyenről nálünk szó sincs, hála istennek
Pontosan.
A hirtelen felindulás nem enyhítő, hanem súlyosbító körülmény, mert aki előre megfontoltan tesz rosszat, az később még jobban megfontolva esetleg belátja a tévedését és változtat, de a hirtelen felindulás bármikor megismétlődhet, még ha két hirtelenkedése között a legnagyszerűbb elveket vallja is.
Nem.
Ha csak fenyeget vele, már arra sem.
Én is szó nélkül lapátot adnék a páromnak ha megverne, vagy megütne. De ha csalnám fűvel fával majd ezt ő megtudná és azért ütne meg, akkor lehet hogy elgondolkodnék azon, hogy nem én sértődöm meg, hanem kussban összeszedem a cuccom és távozom.
A félreértések elkerülése végett írtam magam, bár így nekem meg elég rossz. :) Nem tudnék ilyet tenni. Se csalni se ütni.
Sziasztok!
Én is szeretnék kérdezni, hogy abban az esetben mi van,ha a nő üti meg a férfit?
Amúgy szerintem jobban körül kéne járni a témát,hogy miért ütött a fárfi? Ha azért ,mert pl. nemvolt kivasalva az inge arra tényleg nincs bocsánat. Nah, meg ha akkorát üt,hogy látszik is. De szerintem ez nem váló ok.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!!!!!
Elég határozott és egyértelmű válaszokat kaptam!
Szép estét kívánok Nektek!
a kis kakas
már volt szerencsém nővel verekedni
nem vagyok büszke rá, de nagyon aljas volt
én is
egyszer történt, hogy a szomszédba voltunk és a csaj nagyon csúnyán megverte a kisfiát és az apa meglátta oda ment és lekevert neki egy pofont(a csajnak)
ha nem tette volna én tettem volna meg
NEM,NEM,NEM!
ilyet semmilyen felindulás nem indolok...
előfordul majd máskor is...
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Ötletek bocsánatkérésre
- Bocsánat kérés? Kérjek bocsánatot vagy sem? Mikor kérjünk bocsánatot?
- Különleges bocsánatkérések
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?