Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV? (tudásbázis)
Sziasztok! Február 17.-én adtuk fel az adóbevallást elsőbbségivel.
18.-án este már feldolgozott állapotban volt. Viszont a könyvelési dátum március 02.-e, leválogatási dátum pedig március 12.
Mikor várható az utalás?
Jaaa így értem :) akkor ahogy írtam március 28 kapod
A személyes beadás az más. A postai benne van hogy nem kapta még ott több idő kicsivel
Nekünk a könyvelő február 25 én adta be személyesen a NAV hoz a barátnőm február 11 én adta fel elsobsegivel postán és ők meg most sem kaptak pénzt
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha én bementem a NAVhoz és ott csináltattam meg az adóbevallást, akkor onnantól kell számolni a 30 napot? Köszönöm
Február 26? Ha február 11 adta fel postán a könyvelő az nagyon soká lenne. Nincs másik dátum?? Kétlem hogy majd két hétig nem foglalkozott vele a NAV vagy annyira későn ért oda a posta.. vagy nem akkor adta a fel a könyvelő. De ha csak február 26 tényleg ami ott van dátum akkor március 28 járna le csak a 30nap akkor kellene kapnod ha számlára kérted.
Akkor március 26 án kapom ?
Akkor sanszos a könyvelési dátum ☺️ holnap kell kapnod ☺️ annak már biztosanak kell lennie.
Lennie kell ott ha folyók számlán kérted le online dátumnak is hogy mikor könyvelték le. Onnan ki lehet számolni mikor kapod.
Nekem meg csak a jóváírásba mutatja az összeget
Kyra922 ha a kiutalás atvezetesnel van az összeg akkor lessz kiutalva ? Plusz lenne még az a kérdés akki február 11 én adta be postán elsobsegivel és még nem kapta meg a héten már megkaphatja ?
Azt mindenkinek bele írják aki nap ilyet mert volt tartozás ☺️ ha ügyfélkapu látod akkor azt is hogy mikor lett be adva onnan számold a 30 napot
Kyara922 személyesen adta be a könyvelő februárban és ügyfel kapun látok mindnet azt is hogy a 20 ezret ki vontak az adóból és azt kaptam a papírba hogy ki utalasrol intezkedem
Nem lehet ebből még mondani. Ha tartozás van arról küld értesítést hogy vissza tartja a többit ki utalja. Nem befolyásolja a kiutálast. Mikor lett be adva? És hogy? Abból lehet megmondani mikor fogod kapni. Beérkezés utáni 30adik napon
Sziasztok én érdeklődni szeretnék hogyha az ügyfél kapun 16 nappal ezelőtt kaptam egy olyan értesítést hogy a 20 ezer Ft tartozásról megvárják a 15 napot hogy fellebezek vagy nem közbe van oda írva Z is hogy a maradék adóról a kiutalásrol intézkednek de a 15 napot megvárják hogy szeretnék e fellebbezni vagy a vissza térítésbol jó hogy ki vonják ezt kaptam 4 én akkor szerintetek mikor várható?
Ha postán vagy személyesen lett be adva akkor lehetséges az utolsó könyvelés ☺️ ha ügyfélkapu van be adva akkor az utolsó leválogatást de ott ugyan az a könyvelés is egy a két dátum
Akkor szerintem holnap várd ☺️ postán vagy személyesen lett be adva? Ha igen akkor lehetséges az utolsó könyvelés és onnan számold..
Most akkor nem a leválogatás hanem a könyvelés a mérv adó?
Akkor holnap utolsó könyvelés 18.a nekem is utolsó könyvelés 20.a
Igen utolsó könyvelés 18 utolsó leválogatás 02.17 ezt irja
Biztos a 17e?? Csak az a dátum van ott ahol le kérdezed?
Ha nem utalták ki ott vagy nem 17 vagy valami nem ok. Túl nem húzzák 30 napnál
Nem tudom de ez már felháborító amit a NAV csinál bezzeg ha mi tartozunk napi 50 Ft kamat
Délután még jöhet. Vagy holnap.
Mi sem kaptuk meg pedig 02.17.az utolsó leválogatás
Sziasztok.Aki februar 17.-en adta fel postara van aki meg kapta ma?
Sziasztok!Ha az adószámlámon túlfizetés mutatkozik,könyveles ideje márcizs 15,majd az utolsó leválogatás március 17.,és ezután azt irja hogy nincs könyvelesre váró tétel,az azt jelenti,hogy a túlfizetesem már könyvelték és kiutalásra varhatom?
Köszönöm ha valaki valaszol
További ajánlott fórumok: