Szia. Én 14 én adtam fel. Megnéztem a postai nyomkövetést és 19 én vették át. Sima ajánlottként adtam fel. Lehet tudni hogy a tiedet mikor érkeztették ha van ügyfélkapud?
Sziasztok. A könylelő 12.-én ada be az éves bevallást ügyfélkapun és 13.àn az önellenörzést mert az elöző évben nem vettük igénye az első házasok kedvezményét. Számlára kértem az utalást. Mikor kapom meg? Külön fogják utalni?
Sziasztok! Február 12-én adtam fel a páromét postai uton ajánlott levélként. Az ügyfélkapun annyit ír hogy feldolgozott! Ez mit jelent kb mikor kapjuk meg? Köszönöm a válaszokat
Sziasztok. Március 7 én azaz múlthét csütörtökön adta fel a Nav a vissza járó összeget mikora várható hogy hozza a postás van rá esély hogy a holnapi napon meg kapjuk előre is köszönöm😊
Február 7.én adta be a könyvelő ügyfélkapun, póstára kértük mikor várhatom? Az ügyfélkapun még ottvan az összeg adói tulfizetésként az mneddig fog ott még tulfizetésként látszani? Amig felnem veszem a póstán? Vagy csak amig elnem inditják a kifizetést? Köszönöm!