Ha hasi műtét (nem laparoszkópia) során távolítják el a méhet, meddig nem szabad felkelni? (tudásbázis)
Már túl van rajta, még az intenzíven van, többet nem tudunk még róla sajnos...
Ma kapja meg a telefonját :)
Köszönöm!!
Holnap megyek,ahogy hazajöttem jövök és leírok mindent!
Igen szerdán délre megyek és csütörtökön műtenek..
Köszönöm,hogy gondolsz majd rám!
Mikor kell bemenned a kórházba? Ha csütörtökön műtenek , akkor valószínű szerdán. Meg is válaszoltam magamnak a kérdést!
Sokat fogok rád gondolni, fel a fejjel , a műtét után sokkal nyugisabb életed lesz.
Az idős hölgyek a lakásban pedig gondoljanak amit akarnak. Te most csak magaddal foglalkozz!
Egy történet, nem témába vág, kicsit fantasztikus...
Tegnap délután egy honlapot szerkesztettem, amikor a Mozilla úgy döntött, ráfrissít a régi verzióra. Minden eltűnt. Írtam a rendszergazdának, hogy nincs-e neki egy mentett verziója, hogy legalább lássam, mit építsek újra. Volt, megcsináltunk. Igen ám, de a képekhez csatolt linkek elszálltak. Nagyon ki voltam borulva, hivatalos honlap, de egyszerűen este fél hétkor úgy éreztem, nem tudom tovább csinálni, nagyon kiborultam. Kikapcsoltam a gépet, gondoltam, majd ma reggel nekifogok, rászántam a napot, mert a linkek nem voltak meg. Reggel bekapcsolom a gépet, nyitom az oldalt... És működnem a linkek! Hogy hogy, vagy mitől, amikor az este még a hivatkozások sem voltak beállítva... A rendszergazdának meg sincsenek a linkcímei... Hozzá sem kellett nyúlnom az oldalhoz... Rejtély.
Gyermekkorom óta nem hiszek a véletlenekben... Fatalista sem vagyok, de szerintem mindennek oka van és minden csapás tanít valamire. Néha csak évekkel később jövünk rá, hogy mi értelme volt ennek, vagy annak, de mindig kiderül. És néha hajmersztő, hogy tragédiaként megélt dolgok hogy tudják későbbi csodává kinőni magukat :-)
Nekem nagyon fura érzésem van a vigyázómmal kapcsolatban... Egy, de mintha több entitásból állna össze. Nem tudom jobban megmagyarázni, de mintha nem egyetlen valaki lenne, már csak azért sem, mert egynek túl hatalmas. Mintha egy közösség akarata lenne, vagy nem is tudom. Nagyon vadul hangzik? Én nem is nagyon tudom, kit szólítsak meg emiatt...
Engem ugyan ott fognak műteni ahol anyukámat,és ahol sajnos elment..
Ugyan az lesz az orvosom mint neki..
Remélem ott lesz,és vigyáz rám..
Abban teljesen biztos vagyok hogy mindegyikünkre vigyáz valaki . /én sem vagyok vallásos/ Bármilyen rossz dolog történt eddig velem ,valahogy mindig jól keveredtem ki belőle. Vonatkozik ez olyanokra is amit én szúrtam el. Mielőtt dédim meghalt megígérte, hogy vigyáz rám , sokszor érzem a jelenlétét. Ez most nagyon bután hangzik, de így van.
A te testőröd is biztosan készenlétben lesz a műtét alatt ,és szerintem nem véletlenül találtál neked élvezetet okozó munkát is.
Nekem is volt jó pár műtétem már,egyszer álmodtam csak,de akkor 15éves voltam,és fehér lóról meg hercegről (ez nem vicc).A többinél csak annyi volt hogy elaludtam és mintha 5perc telt volna csak el mikor ráztak,hogy ébredjek..
A gyógyulásról majd írunk egymásnak,én meg megírom milyen jót aludtam megint:))
Kedves Kicsi!
Biztosan nem lesz semmi baj. Azon kívül, hogy ez a kép van, nincs fájdalomemlék, szóval kicsit "színezte" a dolgot, én úgy fogom fel. Nincs semmi baj az altatással, előtte és utána is volt több nekem, akkor 40 fokos lázzal altattak, ami ugye, iszonyú műhiba, mert nem szabad. Az összes többi komplikációmentes volt, nem kell félni tőle, egészen biztosan felébredsz és a műtét is jó fog sikerülni, majd meglátod. Némi időeltolódással együtt fogunk lábadozni :-))
Én remélem hogy végigalszom az egészet,bármi is lesz nem tudok róla,és a végén fel is ébredek..
Sikerüljön a műtét ez a lényeg..
Ezt kívánom neked is Alie..
További ajánlott fórumok:
- Babát akarok hisztero- és laparoszkópiai után!
- Mi a menete az epekő eltávolításának endoszkóppal az epeútból, laparoszkóppal, műtéttel?
- Terhesség alatt ciszta miatti laparoszkópia
- Mik a tapasztalatok a laparoszkópos epeműtétről?
- A laparoszkópiás nőgyógyászati műtéteknél mindig tesznek be hólyagkatétert?
- Menstruáció idején szabad laparoszkópiás műtétet és méhtükrözést végezni?