Ha egy Tündértől kapnál egy esélyt, hogy egy valamit másképp tehetnél a múltadban, mi lenne az? (beszélgetés)
Teljesen komolyan. Természetesen nem fogom magamat eltenni lába alól, csak semmi értelmét nem látom az életemnek ebben a formában...
AZÓTA.
... és élvezni sem tudom. Csak élek bele a nagyvilágba, teszem a dolgom, s azért nem zokogok folyamatosan, mert csöpögő könnyek között baromi nehéz mosogatni, vasalni, stb.
Tudod, én az vagyok, aki azért él, hogy legyen kibe belerúgni, legyen kire haragudni, stb.
A NYILAS hölgyek pedig kerüljenek, mert őket kimondottan utálom és KERÜLÖM!!!!
Valahogy nem birom elviselni egyik képviselőjüket sem.
Magyarázat:
Ezzel mindenkinek jót tennék:
Az anyámnak, apámnak, akiknek csak a terhükre voltam, a tesómnak, aki egyedül örökölhetett volna mindent, s nem kellett volna szenvednie amiatt, hogy valakivel osztozkodnia kell,
a férjemnek, mert nélkülem lett volna lehetősége egy boldogabb életre, a gyermekeimnek, mert nem egy ilyen béna anya nevelné őket, s sorolhatnám....
Hát ahhoz szerintem fiatal vagyok még, hogy egy komoly dolgon változtassak. Mert pl. ha akkor is átláttam volna a dolgokon, tudtam volna mi lesz, azon igen, tényleg változtatnék. Figyelmeztetném anyut...De én sem láttam előre.
De például azért nekem is voltak fájdalmas pillanataim, zavarba hozó helyzeteim. De ezeken nem változtatnék, mert ezek döbbentenek arra rá, hogy igenis jól alakítom az életemet. Illetve ezek a cikis helyzetek visznek előbbre. :)))Amin később jókat lehet nevetni.
Időutazás
Kaptál egy esélyt az élettől,
mégis hurcolod a magányod.
Mindenki órája másképp jár,
a másodperceket nem viheted tovább.
A bölcs döntés előtted áll,
jól gondold meg, nehogy elhibázd!
A csoszogó siker nehezen jár.
Nyisd ki a szeretet kapuját!
Gondold, hogy nincs határ,
tiéd az egész világ.
Emberség járja át
a bolygó minden zegzugát.
Az élet maga a csoda!
Örülj hát a létnek!
Téged pótolni nem lehet,
újra meg nem születhetsz!
Az életnél szebbet, jobbat
Még senki nem talált fel.
Ha megérint az elmúlás
mit tennél, ha tudnád
az utad végén jársz
és még nincs készen a letár.
A szeretetet, pénzt kire hagynád,
ha másik dimenzió néz le rád?
További ajánlott fórumok:
- Fejtsd ki, mit csinálnál ma másképpen, mint korábban!
- Barátok Közt, kicsit másképp
- Írj olyan szavakat, amelyek másképp is értelmezhetőek
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Kézírásunk... Mennyire írnál másképpen meg valamit, ha tudnád, hogy egy grafológus fogja elemezni az írásodat?
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre