Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ha 4.osztályos gyermeked van és most készül felvételizni gimibe, akkor írd meg tapasztalataidat. (Főleg miskolciak érdekelnek.) fórum

Ha 4.osztályos gyermeked van és most készül felvételizni gimibe, akkor írd meg tapasztalataidat. (Főleg miskolciak érdekelnek.) (beszélgetős fórum)


2008. dec. 8. 10:40
Kétségtelen, vannak előnyei a dolognak, nekünk is adva lenne a kosárlabdázás, amit nagyon szeret. Viszont ővele nem megy senki, mármint osztálytárs. :( Ami szomorú még nálunk, hogy a mostani tanítónénik nem örülnek, hogy valaki el akar menni és folyton megjegyzéseket tesznek, és az osztályzásoknál is lefelé kerekítenek. Nálatok ez hogy működik?
2008. dec. 8. 10:29
Sportol és ott egy helyen lenne a suli és sport, míg most külön járunk tornára.
2008. dec. 8. 10:28
Igen, szeretne ő is elmenni (mert a legjobb barátja is megy) szereti az osztályát is. De itt sok a lehúzó gyerek, a felsőtagozatunk gyenge.
2008. dec. 8. 09:56

Mi pont ebben a cipőben járunk... Nálunk (Bp.) már volt egy ilyen előfelvételi, 3x1 óra írásbeli és másnap egy 20 perc szóbeli. Mivel a januári felvételi eljáráson megtiltották a szóbeliztetést, ezért most ebben a suliban volt egy ilyen "tehetségverseny"-nek nevezett valami... A lányom nem izgult nagyon, elég jól vette az akadályokat, jó volt bemelegítésnek januárra.

Te gyermeked szeretne átmenni? Mert az enyém nem nagyon... Megérti, hogy ott jobb oktatás folyik, mint a jelenlegi sulijában, de szeretne az osztályával maradni.

2008. dec. 8. 09:34
főleg Miskolciak érdekelnének, de írjon bárki, mert biztos tanulhatunk belőle.....
2008. dec. 8. 09:33
Ha 4.osztályos gyermeked van és most készül felvételizni gimibe, akkor írd meg tapasztalataidat. Hogy készültök, izgul-e stb.....főleg Misko

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook