Gyűjtsük össze a házi praktikákat! (beszélgetés)
Ha fehérebbé akarod varázsolni a fehérneműt,állítólag a forró vízbe a ruha mellé rakni kell egy szelet citromot
(még nem próbáltam)
Kandalló ill. cserépkályha üveg tisztítása:
Hideg zsíroldóval pillanatok alatt tiszta lesz.
Kerámia főzőlap:
Ha nagyon ráégett az étel....festékkaparóval pillanatok alatt lejön./A lap nem sérült meg eddig soha!!!!/
Kád ill.zuhanytálca szélénél a penész:
Dome.tos fehérítőt töményen ráöntöm,hagyom állni/órákig vagy egy éjszakát is/aztán csak egy öblítés és tiszta!
Csempe tisztítása:
Mosogatógép tablettát feloldok egy pohár forró vízben....higítom kb.5 liter vízzel.
Akármilyen kefével,aminek hosszú szőre van,átkefélem,üveglehúzóval lehúzom.
A fugánál előfordul,hogy megfolyik a víz....ott száraz ronggyal áttörlöm.
Nagyon bevált a módszer.Haladós is és csillogós is.
/Mosogatógép tabletta helyett gondolom jó az ablakpucoló is/persze azt nem ennyire higítani/,de azt még nem próbáltam./
FŰRDŐSZOBAI CSEMPE CSILLOGÓ LESZ:
Szerintem próbáld ki (nálam bevált) először vizkőoldóval leszeded a foltokat, vízkövet, a végén pedig Prontó srayvel átfújod, áttörlöd nem szöszmölős ronggyal. Teljesen csillogni fog a csempéd
ecetes viz,attól szép fényes lesz,ablakra is tőkéletes.;)
Kerámiafőzölapra a Dm termékét használom, melegiteni kell a lapot egy kicsit és úgy dörzsikézni.
Szia drága sebaj :)
Fürdőszobai csempe mitől lesz csillogó???
Vettem Bref-et de attol csak foltos lett pedig fürdöbe valo na ebben tutsz segiteni?? :-D
haho segitség:)
Kerámia főzőlapot mivel lehet szépen letakaritani sos...kép a naplomban Kis karmester naplomban köszike:)
Vízkőoldás:
Mi is ecetet használunk rá!
Gyorsabban gyógyuljon a seb:
Ezt is leendő anyóstól hallottam, hogy a sebet mézzel kell bekenni és sokkal hamarabb be fog gyógyulni
Lefolyó tisztítása:
Ezt most hallottam a leendő anyósomtól, hogy amikor lefő a kávé, akkor a zaccot nem a kukába kell önteni, hanem a lefolyóba, és nincs nála jobb lefolyó tisztító!
További ajánlott fórumok:
- Gyűjtsük össze a legjobb filmeket!
- Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani?
- Striák ellen mit lehet tenni?Házi praktikák?
- Szokjunk le, gyűjtsük össze
- Házi praktikák szülés megindításához
- Fogyis praktikák - gyűjtsük össze, ki milyen jó dolgot ismer (kókuszolaj, útifűmaghéj, ilyesmik)