Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szeded a cseppeket? Mire jutottal a vervetellel kapcsolatban?
En is voltam mult csutortokon 3. napi vervetelen, remelem ma el tudom kerni az eredmenyt, ha nem, akkor csak szerdan tudom elhozni a leletet, majd leirom azt is.
Meg egyelore izgulok, ma delutan 5kor lesz. :)
Koszonom, hogy gondoltok ram! :)
Legkesobb holnap reggel jovok es leirom milyen volt, ha este hazaerunk, szerintem a ferjem egybol agyba fog parancsolni. :)
Sis hogy sikerült a műtét? hogy vagy?
maci30 küldök sok sok ragacsot.
dokt=dokit
téten=héten
reggel van....
igen, majd ma hívom a dokt, meg a téten vérvétel is, szerintem holnap
Gondolok Rád 5-kor!!! Drukk!!!
Koszi :)
Nem igerem, hogy meg hetfon este, de legkesobb kedden jovok es leirok mindent!
Lányok!
Diane35 fogamzásgátlót kell szednem 1 hónapig. Még van 3 tablettám.Mindegyiket időben beszedtem, pecsételő vérzésem jelentkezett tegnap este. Nem erős, de kitudja mi lesz belőle.Elvileg a tájékoztatón rajta van, h előfordulhat. A stimut ezzel a vérzéssel akarják indítani. Kedden kell mennem Uh-ra. Szerintetek telózzak Győrbe?!
En reggel es este 21 cseppet szedek, delben nem tudom megoldani a munkahelyen.
Hetfon, delutan 5kor lesz a mutet, elegge ideges vagyok miatta...
Sis 1984 hányszor és mikor veszed be a vénusz cseppet ?
Melyik napon műtenek?
Nekem a spontán ciklus 25. napján(32-34 napos ciklusok)13.4mm volt anno.
Egy ismerősömnek beülti előtt nem egészen 7mm volt, a picur elégnek találta, ma már 4 éves.
Sziasztok. Ma voltam uh-n és progis vérvételen. Mindent rendben találtak. Köv. a laparoszkópia, és itt a vége. Ha ez is ok, akkor irány a lombik. Megkérdeztem Boga doktort, hiszteroszkópiát nem kell-e csináltatnom (ha már úgyis ott fekszek a műtőben a lapar miatt), azt mondta, nem kell, mert jó volt a HYCOSY-m és hisztero-t inkább csak 2-3 sikertelen beültetés után végeznek. Csak leírtam, hátha érdekelt még valakit ez dolog.
Boga doktor szerint lehet, hogy a lapar majd endometriózist mutat, mivel nincs más ötlete, mi lehetne a baj. Én meg remélem, hogy nem lesz igaza!
Egyébként az uh-n 6,6mm-es volt a nyálkahártyám. Bár a doktor nem mondott rá semmit (ill. azt mondta, minden okés), ez szerintetek is az okés kategóriába tartozik a 20.cn-on 27-28 napos ciklus mellett? Én vékonynak tartom. Bár azt tudom, hogy a ciklus vége felé elkezd vékonyodni, akkor is soványkának tartom.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?