Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Szívesen,nincs mit.
Nagyon örülök,hogy sikerült időpontot kapnotok,mi is nagyon megszenvedtünk mire kaptunk.Nagyon sok sikert kívánok a hétfőhöz.Én 23.án megyek vérvételre.
Szia Ibolya73o5!
Köszönöm, gondolom-gondoltam mind a ketten egyforma jók szakmailag. Szinte ugyan olyanok. Köszönöm
Szia nagynsylvi!
Mi a Kőrösi dr hoz jártunk,járunk,de volt hogy helyettesítette a Boga doktor.Mi mind a kettőjükkel meg voltunk elégedve.
Emmadani
Köszi)) Nagyon ránkférne már a szerncse))
Gratulálok az időponthoz Sylvi!
A mostani időpont mizériás állapotban pláne szuper, közeli a dátum amit kaptatok,hasonlót kívánok minden időpontvadásznak.(Ducsek, Bogica....)
Sziasztok!
Nekem csináltak Debr.ben biopsziát, 10. és 21. napon,annyira nem volt kellemes, de nem is fájdalmas.Pár pillanat az egész.
Újra telóztam, de semmi :(((((((
En ugy olvastam eddig, hogy a lanyok tobbsegenek szinte rutin szeruen elvegzik Gyorben.
Db-ben en sem hallottam soha ilyenrol.
Nehany masodperc az egesz, ambulansan csinaljak, nem fajdalmas, bar engem a fajdalom nem tart vissza. :)
A lanyok azt is irtak, hogy a "metszes: helyen nagyobb az esely a megtapadasra :D
Sis 1984
Ezt mindenkinek csinálják?
Nekem ilyen még szóba sem jött,pedig egy éve már lombikozunk!!!!Igaz az első stimuig sem jutottunk el ez idő alatt((
Nálunk is elsősorban férfi eredetű meddőség van.
Edo001
Közben megoldottam)))
Sis1984!
Te is Boga dr.-hoz jársz? Ti hol tartotok pontosan most? Nálunk is férj gondok vannak.
Sis1984
Az mit jelent amire mennetek kell?
Én ezt még nem hallottam,pedig nagyon sok mindent tudok már ln is sajnos(
Nagynsylvi
Ügyes voltál)) És marha mákod is volt))
Csak így tovább))
Ducsek
Ne add fel!!
Én is ma vagy 4x telefonáltam már))
De ha elküldenek,akkor sem adom fel)
Kitartást!!!
Edo
Aki itt laksz mellettem!!!
Légyszi írj egy levelet!!!
Kitörlődött véletlenül a neved,és én nem tudok küldeni neked(((
Bocs és köszi)
És már jövőhétre kaptál időpontot?!?!Ez tényleg nagyszerű:-))))
Nem voltam még, intézetet szeretnénk váltani, ha összejön!Volt két sikertelen inszem,meg decemberben egy vetélésem, amit vitatnak, hogy terhesség volt-e :-(( Szóval sok minden zajlik...:-(
Sylvi!
Ez nagyon szuper hír!!!! "Harcra" fel! :-))))
Ez vicces :) Eleg jo indok, hogy vonattal 9.36-ra ernek be, tehat nem tudok eljutni a fel 8-as vervetelre? :)
Remelem. nem is tudtam errol a lehetosegrol, koszi, hogy irtal rola!
Hat ha tamogatjak, en szulok negyet is (nem egyszerre :D), csak lenne mar a pocakban legalabb egy picur :)
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?