Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Csak azért kérdeztem mert, el sem hiszem, kaptam időpontot. Boga dr.-nak volt egy szabad helye, amit kb. előttem 5perce mondtak le. :)
3héte próbálkozok, nap mint nap. :))
Sziasztok
csatlakozom EmmaDanihoz.Ez így van.És figyelemreméltó, hogy az ország másik végéből is egyre többen Őket választják!!!
11 évet kellett várnom, hogy meghalljam a kisbabám szívhangját.Az UH-on látni ahogy mocorog!:)) Csodálatos érzés volt!:)) Sok csalódás és szenvedés végül meghozta gyümölcsét! Soha ne adjátok föl bármennyire nehéz végigcsinálni a kezeléseket. Sokszor én is a francba kívántam már a szurit.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek!
Lányok!
A két orvos Körösi dr. és Boga dr. között van különbség? vagy mind a kettő egyformán szuper?
Sis1984
Mi kaptunk és ha vonattal vagy busszal mész,akkor visszatéríti az OEP a 100%át.Ha ráírják,hogy tömegközlekedéssel nem javasolt,akkor mehetsz kocsival is,akkor 21 ft-ot adnak km-ként,de a legrövidebb tömegközlekedést számolják el.
Pl: Debrecen-Miskolc csak busszal tudsz menni a legrövidebb úton,az 125 km.
Ennyit fizetnek vissza.
Nem tudom,mert régebben volt egy olyan kitétel,hogy csak a hozzád legközelebb eső intézményhez adják ezt.Nekünk simán adtak,a recepciós csajoktól kellett kérni és a dokival kellett aláirattatni minden alkalommal,uttána tudod az OEP nek beküldeni.
Barátnőm Oestre járt,hiába volt közelebb is,ha kért,adtak neki is.
Szerintem csak kérni kell itt is,és lehet adnak akkor.
Mindent ki kell használni,amit csak lehet!!!!
Papolnak,hogy fogy a népesség(((
Bezzeg aki szülni szeretne,azokat meg nem támogatják jobban(((
Szép napot mindenkinek))
Sziasztok)
Az a nagy helyzet,hogy mi is azon gondolkodunk de nagyon erősen,hogy intézményt váltunk((((
Gondolom sejtitek,hol vagyunk jelenleg(
Nekünk az én részemről csak uh volt meg hormonok,és természetesen "minden a legnagyobb rendben"!
Kicsit időhúzást érzek az orvosnál.Felettébb többen vannak most a külföldiek az intézményben és ez nagyon elszomorít.Lehet nincs semmi összefüggés,csak nekem az a fura,hogy olyan beavatkozásokat megcsináltattak,aminek semmi értelme nem volt,ha a doki szerint "csak " a mioma miatt kell várnunk.
Ez a beavatkozás előtt is ugyanott volt ahol most.Közben azért megüti az ember fülét ez-az(nagyon sokat vannak most ,és a tb ennyi volt erre a hónapra...)
Szóval most egyre több dolog van,ami miatt inkább vállalom az utazást,és megyünk oda,ha lesz időpont.Én is telefonálgatok már vagy 2 napja és semmi((((
De nem adom fel!
Köszi a segítségeket))
Emmadani: Nekem is ő az orvosom((
Szia!
Milyen utazasi hozzajarulas? nem is hallottam errol...
Nalunk is apagond van, Kaalis spermiogramot vittunk, meg egy rakas masik felet, nagyjabol masfel evre visszamenoleg lehet nyomonkovetni. Az utolso novemberi, igy kezdes elott Gyorben csinalnak ujat. Nekunk volt HBA tesztunk, spermium ellenes antitestek kimutatasa, tenyesztesek, andrologus szakvelemeny a szervek epsegerol, PCT. MAR tesztunk es hormonmeresunk nem volt, de nem is kertek, most kertek kromoszomavizsgalatot a ferjemtol is.
A miomat sajnos nem tudom.
Lassan kisbuszt lehetne inditani Debrecenbol :)
Mi is innen megyunk, meg vannak meg paran a kornyekrol. :)
Sziasztok Lányok!
Reggel is próbálkoztam a telózással, egyelőre eredménytelenül :-(( Ráadásul a recepciós hölgy, olyan végtelenül "kedves" volt ismét:-(
Szép napot mindenkinek!
Szia Ducsek!
Mi Db-bol mentunk at 2 sikertelen lombik utan Gyorbe, de az elso konzi utan azt mondom, nem banjuk meg. Hosszu az ut, de addig lehet nagyokat beszelgetni a paroddal :)
Nekunk sok vizsgalatot elfogadnak itthonrol, de majd spermiogramot, vervetelt, mini suctiont ok csinalnak, ahogy EmmaDani is irta. Megmondjak, hogy mihez ragaszkodnak ok, ennyi.
Nekunk a fonover meg annyit mondott, hogy minden vizsgalati eredmenynek egy even belulinek kell lennie. Igy most eppen az ANTSZ-es hepa es AIDS papirokert izgulunk :)
Aranyosak vagytok)) Már kaptam egy csomó jelet))
Majd idővel én is rájövök,mit és hol kell ezekkel csinálni)
Sziasztok
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok.Mennyi időre ,az majd kiderül.
Volt -e valaki közöttetek,akinek van miomája,és mégis engedték a lombikot?
Akik messziről jönnek,azoknak is adnak utazási hozzájárulást?
Mi miskolc mellett lakunk.
Ha férfi eredetű a meddőség,milyen vizsgálatokat csinálnak a lombik előtt?
Előre is köszi a segítséget)
Atyaúristen csajok! Most jöttem fel, visszaolvastam. Ezt a sok szörnyűséget! Ez az időpont-mizéria katasztrófa!
Ducsek, legyél nagyon szorgalmas! Komolyan! És főleg pofátlan!!!
EmmaDani: Ez a sztori nagyon durva! Nem hiszem el, hogy ilyen létezik! Csak félve kérdem magamban: senki nem küld Kaáli Géza bácsinak országos jelentést néha, hogy melyik intézete mennyire sikeres? És ha küldenek, nem kérdezi meg magában, hogy mi az oka annak, hogy mindenki eljön Debrecenből Győrbe?... De én nem értek hozzá, ha értenék, nem itt fórumoznék... Le vagyok hidalva teljesen!
Az egyik legfontosabb dolgot nem, azt hogy hova, milyen körülmények közé ültetik be az embriókat. Nos, súlyos férfi eredetű meddőséggel mentek Debibe. Alaphormon vv. és sima uh voltak csak nekik, a női oldalon.Se egy méhtükrözés se egy hastükrözés, Hsg ami ugye nem fontos, ha csak lombikkal lehet babád. 2 sikertelen után irány
Győr Kőrösi dr. dobott egy hátast a papírjaik átnézése során, hogy ez sem volt, az sem volt hát akkor mi volt női oldalon vizsgálva. Amit Debiben szép vastag méhnyálkahártyának láttak és agyba főbe dicsértek, arról Győrben kiderült, hogy egy polipokkal teli nyálkahártya.Tehát a polipokba kellett volna az embrióknak beágyazódni. Agyrém. Kőrösi dr. maga végezte a polipok kipucolását, rengeteg volt. Utána kezdték a lombikot, ami ugyan nem sikerült, de legalább nem értelmetlen próba volt. Ez 2 hete derült ki és áprilisra már be is írták őket a következőre.Nagy szerencse.Ja, és a következő előtt még belekukkant a hasába hogy biztos ami biztos nem újultak e ki azok a rondaságok.
De ha egyszer bejutunk, utána nem könnyebben megy?
Utána is mindig telefonálni kell az időpontokért, vagy az hogy van utána?
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?