Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok! Mi is lombikot kezdünk Győrben. Várom a mensit, hogy màsnap mehessek vv-re és uh-ra. A kérdésem ebből adódna, hogy ez így rendben van, h vérzés alatt uh? Csak mert nem kicsit szoktam vérezni. Ne értsetek félre, nem kételkedem, de azért na! :-) Köszi, ha válaszoltok!
Szia.Nâlunk ugyan ez a baj.A pãromat is ezzel műtőttêk de nem lett jobb sajnos.De az ICSI-programmal tudtak jò spermiumot csinãlni.én is pco-s vagyok ès nem mensizek csak hormongyògyszerrel .90kg vagyok ebből adôdòan.Győrbe jãrtunk Boga drùrhoz mãjusban volt az elsõ beültetésünk de sajna nem sikerült.Januârba mégegyszer megpròbãljuk.Ha gondolod levelezhetünk ha van kérdèsed szîvesen välaszolok.minden jôt szia Berni.bernocska@gmail.com
Sziasztok!
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy arról van-e infotok, hogy a Boga doktor mikor megy szabira augusztusban? Köszi
Most jövök a Kaáliból és láttam Körösi dokit beöltözve, úyhogy ma biztos ott volt
Tudja valaki dolgozik-e már Kőrősi doktor vagy még szabin van a héten?
Hát még másfél hét. Te is eredményre vársz?
bízom benne én is!Mikor tudsz eredményt?
Az előzőnél nem kaptam, most igen. Remélem számít.
Szia! Ki a dokid dorkahanna?Prednisolont miért kaptad?Én is szerettem volna beültinél,de a doki azt mondta hogy nem a protokoll része :-(
Szia Angi!
Ne félj tőle,nem fáj.
Pár másodpercig mensi szerű gőrcsöt érzel,inkább kellemetlen.
Nekem nem volt utánna vérzésem.
Köszi! Remélem úgy lesz! Bízom benne, nagyon!!! :)
drukk ezerrel!!! majd jelentkezz, mondjuk egy 600-as hcg-vel :-)
még eredményre vársz vagy már örülhetünk ?
Szia! Mini section-om nekem sem volt, nem tudok nyilatkozni, akitől hallottam, azt mondta, hogy rosszabbra számított. Szóval szerintem kibírható. Nekem eddig csak antagonista protokollom volt. Most volt a második. Második naptól Gonal-F, aztán kaptam Cetrotide-t is, végül Ovitrelle. A másodiknál szedtem Prednisolont is a második naptól leszívásig. Én a 6. és a 9. napon voltam, 12. napon volt a leszívás. Reggel vérvétel, aztán napközben UH, szóval számíts rá, hogy aznap nem tudsz dolgozni. Kitartást és sok sikert kívánok Neked!
szia.mini section nekem nem volt, de olvastam tapasztalatokat.legtöbben azt írták kellemetlen, de kibírható.a cél érdekében minden tudod:-)
antagonosta:nekem ebből rövid protokoll volt.cn 2. naptól indult cn 11. napig,de ez lehet változó.Gonal-F, Cetrotide, Luveris volt benne.kellett mennm 6. és 10. nap uh-ra.10. nap volt hüvelytisztasági is
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, vagyis párszor írtam csak ide régebben.
Újra lombikra készülünk, ez lesz a 6. beültetés, de csak a 3. itt Győrben. Boga dokihoz járunk. A mostani beülti előtt lesz mini section-öm, 3 alkalommal a ciklusban. Ezzel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Mivel jár ez az egész, mennyire fáj, van-e vérzés utána, stb. Őszintén szólva rettentően félek tőle... :(
A másik kérdésem, hogy most antagonista protokollom lesz. Légyszí írjatok róla egy kicsit. Igazából az érdekelne, hogy kb. hányszor és melyik ciklus napokon kell vizsgálatokra menni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Angi
Szia.Clostyt már kaptál?attól lett pé-d?
nálunk OAT max volt a gond oka ismeretlen, meg nálam találtunk ir-t, de rendezve lett
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Mi már hosszú évek óta próbálkozunk(sikertelenül):-( A férjem műtötték, mert viszérrel, ami alapjába vééve nem volt akadálya,mert annyira nem volt kevés a spermiumszáma. nálam vannak a problémák abszolut nem menstruálok, illetve inkább mondhatnám, hogy másfél-két évente. A méhem-petefészkem rendben van, csak a fránya peteérés lenne a cél. És mellette még PCO-s is vagyok... Nálatok mi a fő probléma? További szép napot Kívánok Mindenkinek :-)
Bocsi, 200.000-et akartam írni. ;)
Szia! Nekünk az első lombikunk kb. 200.0000 Ft-ba került, most a második egy kicsit több lett, mert több gyógyszert kaptam. Sajnos nem olcsó, de minden pénzt megér, ha végül sikerül. Ha most el kezdesz járni, akkor azért hónapról hónapra lehet egy picit félretenni rá, és akkor talán kicsit könnyebb. Nekem az első konzitól 7 hónap telt el a beültetésig. Volt időnk felkészülni anyagilag és lelkileg is, a második pedig 5 hónappal az első után volt. Tudom nem könnyű, de mindenhol szorítottam egy picit. Sok sikert Nektek is, és remélem, hogy mielőbb sikerül!
sajnos mindenhol drága az eljárás, de Győrnek legalább nagyon jó a sikerrátája
szia.hát ez nagyon egyénfüggő.1 konzi 15000.hüvelytisztasági 3000, fagyasztás 1. év 35000 utána 25000/év.ha ott csináltatos hycosy 35000 volt tavaly a többi mind egyénfüggő.azok már a szurik/gyógyszerek.laborokat érdemes tb alapon kiiratni.pár 100000-re számíts még oepesen is sajnos.remélem segítettem.sok sikert.ha kérdésed van még írj privit
Sziasztok! Szeretnék egy infót kérni. Olvasgatom vissza a fórumot de nem találtam még meg a választ :-) Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi anyagi vonzata van ha most kezdek el járni a Kaáliba? Konzultáció azt olvastam, hogy 15.000 és utána mi az amiért fizetni kell és mennyit? Előre is köszönöm a segítségeteket! :-)
Köszönöm, igen fent van, már közben megtaláltam az árlistás, de még mindig tanácstalan vagyok hova is menjünk :S
Igen, annyi 15.000 Ft.
Egyébként a Kaáli honlapján azt hiszem fent van az árlista.
Uhhh az nem semmi :S, köszi a gyors választ
Szia! Ha jól emlékszem 15.000ft
Sziasztok, új vagyok itt a fórumon, nagyon úgy néz ki csak lombikkal lehet babánk, a Győri Kaálit ajánlották, érdeklődni szeretnék tőletek az első konzultáció mennyibe kerül? Köszi
További ajánlott fórumok: