Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Sziasztok!
Új vagyok itt :)
Long protoklos vagyok a győri kaáliban. 5.napja szúrom a Gonapeptylt, 20.naptól. (27-28 napos ciklusaim vannak) kb mikor számíthatok mensire?
Előbb szokott jönni, késik, vagy nem befolyásolja, mik a tapasztalatok?
Nagyon köszönöm és szép napot nektek!
Drukkolok!
Nekem akkor már mutatta nagyon halványan és letten voltak,bár az egyikből angyalka lett.
Sziasztok!
Ma hívtam őket és adtak ki Boga doktorhoz időpontokat. Azoknak akik Boga doktorhoz szeretnének időpontot kapni akkor minél előbb telefonáljatok! Nem tudom mennyi időpontot adott ki!
Szia!
Szomabton is végeznek vérvételt és uh! Ezen ne aggódj!
Sziasztok!
Ismét kérdezni szeretnék.
Ma du. megjött, vagyis elkezdődött. Még nem intenzív, de holnap lesz az 1.cn. Így szombatra esik a 2. cn. amikor is mennem kell vérvételre és uh-ra. Ugye szombaton is lehet menni?
szia.hány naposokat kaptál vissza?
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
5 napos (blaszto) transzfer
1ntu. . . ezen a napon szabadul ki a blasztocita burkából
2ntu. . . a blasztocita hozzá cuppan a nyálkahártyához
3ntu. . . a beágyazódás megkezdődik a blaszto elkezdi beásni magát
4ntu. . . a beágyazódás folytatódik, a blaszto egyre mélyebbre ássa magát
5ntu. . . befejeződik a beágyazódási szakasz külön sejtjei vannak a placentának és az embriónak
6ntu. . . a placenta sejtek megkezdik a hcg kiválasztást a véráramba
7ntu. . . még több hcg termelődik az embrió fejlődésével
8ntu. . . . hcg termelődés folytatódik
9ntu. . . a hcg szint már elég magas, ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
Jennko
Eszembe jutott, hogy találkoztam egy lánnyal, akinek szintén mini suctionja lett volna. De mivel volt egy 4 centis cisztája, nem csinálták meg a beavatkozást. Kapott fogamzásgátlót, és majd utána kell visszamennie uh-ra. Ha nincs ciszta, megcsinálják a mini suctiont és indulhat a lombik.
Pillangóhatás
Köszi a gyors választ!
Jennko
Nem mondta a doki, hogy a ciszták miatt nem indulhat,csak annyit mondott, hogy meg kell nézni a 2. napon és akkor minden kiderül. Úgyhogy remélem minden rendben lesz. Egyébként úgy emlékszem, hogy tavaly is voltak ilyen cisztáim(sőt, szinte biztos vagyok benne) és elkezdtük a stimut.
Sziasztok!
Túl vagyok a 3 mini suction-ön. Az utolsónál találtak apró cisztákat a bal petefészkemben. a záróra azt írták rá, hogy ciklusszelekció. Meg tudnátok mondani, hogy ez mit jelent?
Amúgy a mensi 2. napján kell majd mennem és akkor dől el, hogy indulhat-e a lombik?
mkacca2
Szerintem is jó még az altatásos papírod. Akkor szoktak újat kérni, ha egy évnél régebbi.
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?