Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
kapszulát igen.1. hónapban 27 helyett 23 napra megjött aztán több gondot nem csinált.és elsőre sikerült, lehet ez is jót tett:-)
Csajok.Ti etettek méhpempöt?Most szeretném ki probálni .tapasztalat?köszi
az utro nem szokott ilyet inkább a crinone ma fel
Sziasztok! Kezdem azt hinni, hogy az utrogestan hüvelykapszula okoz nálam némi vérezgetést, mert ugye este kell 3-at használni, és mindig éjszaka és reggel van egy kis pecsételésem. Bár én nem tudok teljesen megnyugodni. Hétvégén tesztelek, akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége.
Hát ez nem semmi, gratulálok!
3 naposokkal 9. napon lett pozi:-)
Köszönöm csajok! Nagyon sokat jelent, hogy így szorítottok nekünk. Azóta nincs vérzés, remélem, hogy nem is lesz. Ti hanyadik napon teszteltetek?
Hát akkor még van remény. Ne add fel, nyugodj meg és biztosan minden rendben lesz. Tudom, hogy nem könnyű, de csak jóra gondolj. Hidd el ez sokat segít. Szurkolok értetek, nagyon!
Hanna
Kezem lábam csuriban értetek!!!!!!
Kitartást!!!
jaj akkor drukkolok nagyon.1 hét múlva tesztelhetsz:-)
Sziasztok!
Nemrég üzent nekem a doki, hogy ilyen beágyazódásnál is előfordulhat, mert most már megint semmi. Rutascorbint kell szednem, meg egy kicsit többet pihenni, aztán még hátha lehet ebből baba is. Most beszéltem egy lombikos ismerősömmel és ő azt mondta, hogy neki is több napig tartó vérezgetése volt. Hát nem tudom, de én most olyan sokat sírtam, hogy össze kell szednem magam.
Hanna
Mit mondtak,?? Nem is hallottam még ilyet,hogy ennyire hamar megjönne beülti utén.
Sajnálom, nagyon! Sok erőt kívánok! :(
Sziasztok! azt hiszem, most már teljesen megjött. Harmadik lombikunk volt, de ebben most nagyon bíztam. 10 óra körül tudok majd beszélni a főorvossal. Biztosan nem vagyok szokványos eset. Nem is nagyon hallottam még ilyet 2 nappal a beültetés után. Valahogyan túl kell élnem...
remélem hogy azért nem jött még meg,csak átmeneti pecsételés!Mondtak valamit hogy mi a teendő eben az esetben?
Szia! Nekem sajnos most már több jött reggel, mint egy- két csepp. sajnos szerintem nem sikerült. Nem is értem, hogy jöhet meg ilyen hamar a menstruáció.
Hanna
Nekem iskb 3 napon keresztül volt,tök piros,és mindig csak 1-2 csepp.Utána semmi.
nekem 3 napig volt napi 1-2 csepp a nemvárt mensi előtt 5 nappal
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Neked is piros vérzésed vold? Meddig tartott? Én most még egyszer tapasztaltam, a fehérneműn azóta sincs semmi, viszont rettegek, amikor wc-re kell mennem.
reméljük beágyazódás:-)ez jó jel is lehet:-)
Hanna
Az 5 napos blasztok ált 1-2 . napon égyazódnak be.Nekem is volt ilyen,sikerült a beülti))
Remélem neked is emiatt van,Ilyenkor cuppannak fel a nyálkahértyába.
Szorítok))
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Két napja volt Győrben a transzferünk. 5 napos embriókat kaptunk vissza. Ma egy kis vérzést tapasztaltam, de inkább pirosat, mint barnásat. Nagyon meg vagyok ijedve. Gondolom ez azt jelenti, hogy meg fog jönni, de a menstruáció még odébb lenne. Járt-e már valaki hasonló cipőben? A segíítségeteket előre is köszönöm!
Szia! Tőlem sem kérték. Se itt, se máshol. :)
Sziazstok!
Egy segítséget kérnék... Megkaptam a listát, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégeztetnem az altatáshoz, de nincs rajta mellkasröntgen. A korábbi intézetbe ahová jártam, ezt mindig kérték. Itt nem szükséges?
De jó!! Nem gondoltam volna, hogy még tovább tudnak osztódni a fagyasztás után.. Július végén megyünk vissza az orvoshoz, kíváncsi vagyok, mit ajánl/ mond.. Nyugodtabb lennék, ha a 2. ET során is 2 embriót ültetnének be.. Viszont ha nem így lesz, és viszakapjuk azt az egyet, legalább nem terhelik meg annyira a szervezetem..Majd kiderül..
sziasztok!valakinek crinone hüvelygéle nem maradt?
További ajánlott fórumok: