Győri Kaáli Intézet infók (beszélgetés)
Pusszancs Neked is Pocika!
Köszönöm, minden jó szót mélyen beszívok most!! Remélem , hogy tudok az orvossal beszélni, és akkor el tudunk indulni a megoldás irányába. Szerintem így én is szep-okt. körül fogok kezdeni(remélem), és akkor majd együtt végigcsináljuk!!
Aranyos vagy, puszillak!! :)
Szia!
Én is ezeket kaptam az inszemeknél.Mindig lettek szép tüszőim tőle.Menopur por+oldatos injekció amit össze kell keverni.Nem bonyolult, szerintem nem kell szakember a beadásához.
Sütikém, remélem nyomod a diétát kő keményen! :)
Gondolj a közelgő nyaralásodra, buli,fanta,haverok...és a teljeskiőrlésű cuccok... :) pusza...
Sziasztok!
Clostilbegytet kaptam 5 napon keresztül mensi 3-ik napjától 1-et naponta aztán a 7-ik naptól menopur injekció a 10-ik napig. Majd 10-ik napon uh és vérvétel. Vélemények erről?
egyébként én megkérdeztem és azt mondta a doki ha soha nem adtam be még magamnak injekciót akkor ne próbálkozzak meg vele! Szerintetek? Mert akkor valakit keresnem kell aki beadja, bár én azt hiszem a férjemmel talán meg tudjuk oldani.
Köszi a drukkokat!
Nem lett jó a PCT vizsgálatunk, nem jut el elég kiskatona, vagyis férjem spermájában kevés az aktív és így kevés az ami eléggé sokáig él. Amúgy nekem mellette kevés a progeszteronom 6,4 volt az rétéke, de azt mondta a doki azon lehet segíteni.
Boga doki július 14-től augsuztuis 4-ig van szabin. Azt mondták nekem a recepción hogy a lombikosok élveznek előnyt.És csak őket veszi át a Kőrösi doki. Mindenkit nem tud ő sem én meg is értem, pénteken is oylan sokan voltunk hogy teljesen el voltam ájulva. Amúgy nektek Boga dokiról mia véleményetek! Hát az tuti hogy agyvérzésben nem fog meghalni! :) Mi szerintem nem fogunk beleférni mert nekem szerdán kell megjönni a mensimnek, így a 10-ik nap olyan 14-e körülre esik,így az inszem ideje tuti a szabija idejére esik. DE nem baj mert akkor augusztus eleje biztosan kezdünk! :)
Még egy kérdés lányok. Szerintetek tudnak majd a munkahelyemre valami igazolást adni hogy oda járok és ne kelljen szabira mennem? Vagy ez csak a lombikosokra vonatkozik, mert azt olvastam hogy nekik adnak. Az inszemeseknek is?
Szép hétvégét nektek és köszi hogy itt lehetek közöttetek.
Lányok! Sajnos nálunk úgy alakult, hogy tolódik a méhtükrözés, mert gond van a kiskatonákkal. Szóval először andrológus- hereszövet, aztán ha ott oké, akkor mehetünk tovább.
Próbálok hétfőn beszélni az orvossal, de ha tudnátok segíteni, hogy ki végzi ezt a beavatkozást, hogy zajlik a menet, biztosan van 1-2 orvos akikkel ők kapcsolatban állnak, szívesen venném, mert most hirtelen megint nagyon "vakok" lettünk a témában.
Köszönöm előre is!!
Andy rajtad a világ szeme, veled vagyok, és szorítok nagyon!!
Mézessüti, Ria, Pocaklakóváró, az augusztus a Ti hónapotok lesz, szabi után, feltöltődve....csak sikeres lehet!!!
Szia Andy!Èn is 8-àn megyek,igaz mèg csak progi vv+uh,de màr az is valami!:-)
Nagyon szorítok Neked!!!
Szia! Üdv köztünk! :-)
Megkérdezhetem, h milyen szurit írt ki Boga dr Neked? Ill. h mikor kell majd szúrnod, hanyadik napokon? Kíváncsi vagyok, mennyire azonos a gondolkodásmódjuk...
Nekünk ez lesz a 2. inszem itt, és most Fostimont szúrok a 3.,4.,5.,7.,9. napon.
Köszi!
Sziasztok! 2 hónap kihagyás után végre tudunk ismét indulni! :-)
Ma kezdem el a szurikat beadni, és a jövő héten pénteken megyek vv-re és uh-ra. Nagy valószínűséggel az inszem 8-án, kedden lesz (13.napon), mert azt mondták a recepción, h 9-étől nem lesz Kőrösi dr. Izgulok, és persze szorítok mindenkinek!!!
Sziasztok! Tegnap voltam a Boga doktor úrnál konzin, semmilyen vizsgálatot nem kért, azt mondta, hogy augusztusba nézetne egy jó pár hormon vizsgálatot, és ha az oké, akkor szeptemberbe akár kezdhetnénk is újra!
Mindenkinek addig is jó nyarat és sok sikert, és kitartást kívánok!
Szia Pappnebzs!Üdv köztünk!
Remèljük hamarosan mindannyiunk àlma valóra vàlik!!!
Jó hètvègèt lànyok!Èn sajna holnap màr dolgozok,de a mai napot mèg kihasznàljuk.
Sziasztok Csajok!
Jó olvasni benneteket, szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet.
Mi tegnap voltunk a Kaáliban Boga dokinál, megkaptuk az első inszemhez szükséges recepteket (tiszta boldogok vagyunk mindketten). Sajna júliusban nem kezdhetjük valószínű, mert Boga doki pont akkor lesz szabin amikor nekünk lenne az inszem időpontja. DE mindegy akkor augusztusban az is már csak 5 hét. :) Mindenkinek szorítok, próbálok visszaolvasni bennteket, és mindenkinek kitartást, mert máshogy nemlehet!
Szia!Igen,megvàrjuk a szövettant meg a progi vv-t,ès ha minden jó,akkor kezdhetünk.:-)A hölgy a recepción azt mondta lehet màr csak augusztus lesz.Vègülis mindegy,türelmes vagyok,nem sürgetem a dolgokat!:-)
Az a fontos,hogy sikeres legyen!Szeretnèk mèg ebben az èvben kismami lenni!!!!
Sziasztok!Túl vagyok a mèhtükrözèsen.Nem nagy dolog,olyan mint a punkció,azzal a különbsèggel,hogy most vèrzèsem van,ami remèlem nem tart sokàig.Szövettani eredmèny 2hèt múlva lesz,a mèhem kicsit kisebb,mint a normàl,a doki szerint ez alkati kèrdès,Úgyhogy nem problèma.Tehàt szerencsère minden rendben!21nap kell mennem progit nèzetni,meg uh,aztàn megbeszèljük hogyan tovàbb.
Prüncsi neked mikor lesz ez a beavatkozàs?
Mèzessüti hogy vagy?
Pocaklakóvàró nàlad mizu?
További ajánlott fórumok:
- A Kaáli intézet
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Dr Boga Péterről, a győri Káali Intézet orvosáról mi a véleményetek?