Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)
Ó, milyen édes!!!:)
Én is gratulálok, remélem, minél előbb otthon lehettek a picivel!
köszi jól,s hál isten Bubó nem kapta el:)
édeskömény teát is adhatsz neki,én nem igazán tudok ebbe segiteni mert a hasfájást mi szerencsére megusztuk.
Sziasztok!
Végre újra jó a netem!!!!
Hasfájás ellen mit tanácsoltok Szandra már kettő napja üvölt a hasfájástól! Espumisan és az infacol nem jött be, az angol víz sem az igazi!
Remélem mindenki jól van!
Hanna remélem meggyógyultál!!!
Sziasztok
hello
igen,az a kék.remélem már jobban vagy.
puszi
Mi is jól vagyunk!Bár vannak nehéz napok!Nehezen akar át állni az új tápszerre,de muszáj,mert sajnos nem nagyon lehet a speciális tápik között válogatni!
Szerencsére Betegnek senki nem beteg!
Hát igen tudom milyen amikor nem akar szopizni!Én az alatt a 3 hét alatt is csak fejni tudtam,mert valamiért nem igazán akart szopizni....
Már jobban köszi.
Éjjel lett anyi tejcim hogy megtudjam etetni Bubót,de alig akarja elfogadni a cicit:(
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Hanna drága remélem jobban vagy!
Kivel miujság csajok?
hello
more milket vegyél a brendonba.
Sziasztok!
Én olyan beteg vagyok mint az...
Hányás,hasmenés.
Voltunk ügyeleten tegnapelőt este.Valami virus kinál gyors kinél lassú lefolyásu.nálam utóbi:(
KIs Tündérem nep kapta el rwméllem nem is fogja!
Ja hivtuk ügyeletet jöjjenek ki,mert mozdulni se birok.Nem jöttek mert 3halotjuk van majd 3óra múlva.Hivtuk mentőket nem az ő dolguk hanem az ügyeleté.Szép mi?
sajna a tejcsim is nulla lett fejek de nagyon minimális jön:(most iszok sok teát!
Nagyon aranyos volt a kisfickó:)
Nagyon feltalálta magát:)
Köszönjük jól vagyunk!A fiúk tündériek,és minden napra jut valami ami új,és jót lehet rajta szórakozni!:)
Akkor az meg kell nézni!:)
Köszi,kis gödröcskés:)Mi jól vagyunk köszi.
Ti,hogy vagytok?
Akkor hétfőn tv nézés:)
Köszi!:)
Szerintem is nagyon ügyes, bátor kisfiú.:)
Hétfőn 7 körül leszünk a Reggeliben az RTL-en.
Sziasztok!
Mi ujság?Ki hogy van?
Hanna néztem a kicsi lány képeit iwiw-en!Hát egy tündér ahogy vigyorog...:)
évi olvastam a cikketek,és mindig az jut eszembe hogy milyen erősek vagytok!
Ilyenkor gondolkodom el igazán azon hogy mi minden kis apróságon hogy ki voltunk borulva,és tudom hogy az a tiétekhez képest csak egy kis apróság!
Én csodállak titeket,az erőtökért!Főleg Barnit hogy ennyire élni akar!:)
Nagyon büszke lehetsz rá...:)
Örülök!
én csak táppénzes papirért járttam oda,meg ugye a vérvételekre,de egy hülye papirért,várttam órákat.
Köszi.:)
Igen, köszi, hogy írtad, hova kell menni, én az első ajtóhoz mentem volna.:)
Hárman voltak előttem, egyikük lelete sem volt ott, egy csomót keresték mindegyiknek, az enyém persze öt másodperc alatt megvolt, csak az előttem lévők miatt kellett várnom.:) De így is hamar végeztem.