Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)
Szia! Akkor lehet talizunk!Szuper!
Én úgy vagyok vele h bizti túlélem fájdalomcsillapító nélkül is! Végig koncentrálni fogok h ez véges fájdalom, s nemsokára kezembe lesz a mi kis angyalkánk akit nagyon várunk már!!! És te jól vagy? Másodikra mi is kisfiút szeretnénk :)
Szia, két éve amikor Bencusomat vártam jártam szülésfelk. tanfolyamra, ott a szülészdoki azt mondta, hogy fájdalomcsillapítás(epidurál)csak korlátozott számban van, tehát van egy havi vagy éves keret nem tudom, ha az elfogyott nem tudnak adni, de aki akarja megveheti és beviheti magával(egy kismama akkor már rendelkezett ilyen csomaggal).
Meg a picurnak is kell plusz pelust vinni mert nagyon keveset adnak.
Szia!eldobható pelenkázó alátétet.dm-be van 1000forint 10db ha jól tudom.én még ott volttam senki nem tisztitotta le a pelenkázót,csak azért!
melledre krémet vagy bimbóvédőt,hátha nehézkessen indul a szopizás.segiteni nem fognak a csecsemősök sokat,sőt...
fájdalomcsilapitáshoz nem tudok mit irni.császáros volttam:(
Szeretném megkérdezni mivel már csak 7 hetünk van a szülésig,lehet annyi se,mert a kis pindur feje nagyon lennt van,hogy mi az amit vigyek mindneképp a kórházba? Magamnak is meg a picinek is?
Amúgy itt van fájdalomcsillapítás ha kérsz? Nem mintha arra készülnék de a barátnőm állandóan ezzel idegesít,ő Pécsen szült.h ő anélkül ki se bírta volna! Remélem simán fog menni minden nekünk!
Nem én kértem, hogy hívjon be előbb, ő mondta, hogy csörgessem meg. Ráadásul nem tudta megmondani azt sem, hogy mikor jön be pontosan, plusz Barni miatt sem tudtam korán menni.
Csak azt tudom mondani, hogy mindenki elmehet privát, ha nem akar várni (megjegyzem, nála privát is várni kell mindig). Persze pénzbe kerül, de valamit valamiért.
Szia, nem akarok kötözködni, de ne csodálkozz hogy csúnyán néztek rád, valaki már lehet több órája arra várt hogy sorra kerüljön, és tudod a terhesgondozóba nem divat hogy a doki minden alkalommal megvizsgálja a kismamát, gyakran egy pecsét miatt kell várnunk másfél két órákat, és elég idegesítő tud lenni hogy valaki bejön és se szó se beszéd be is mehet egyből.
Tudom hogy a dokid(gondolom a Bodai volt)mondta hogy menj oda hozzá, de ha nekem fogadott dokim volna és a terhesgondozóba hívna akkor kezdésre mennék akkor nem feltűnő hogyha egyből behívnak.
Örülök hsimán gyorsan ment minden:)
Egyértelmű,majd a következőre már ti is jöttök:)
Persze vigyázz is rá.ma is néztem a képeket olyan tündéri:)
nyáron meg szólunk neked is.
Sziasztok!!
Voltam a terhesgondozóban vérvételen, percek alatt végeztem. Rögtön behívott a doki, mikor megcsörgettem, hogy itt vagyok.
Elég csúnyán néztek rám a többiek, de tőlem csak vért vettek, vizsgálat nem volt...
Én is nagyon szívesen elmennék a találkozóra, csak ebben a járványos, meghűléses időszakban nem nagyon jó, ha Barni sok gyerekkel találkozik, de majd tavasszal vagy nyáron nagyon szívesen elmegyünk mi is!
Kis édes:)
Már iylen picikén ism egy nekik a szem dörzsölés Boti is ilyen!
Viszont most megyek mert el kellenne kezdenem a tornázást és ha itt ülök és halogatom nem lesz belőle semmi sem és Boti előbb utóbb felkel ugyhogy hajrá:)
Aztán majd még jövök!
Addig is puszi nektek
Nekem is nagyon nehezen siekrült elérnem őket.
Boti alszik most igen kinnt van a levegőn szakad a hó továbbra is de kella levegő így a teraszon szunyál.)
Bogi?
Nekem meg nem veszi fel az a nő a telefont.
Lehet nem is jó számot kaptam.
Na majd utánna járok.Boti alszik?
Igen itt is szakad a hó:)
Örülök neki és nagyon várom:)
Szerda 1re kaptunk időpontot Konduktorhoz!
Örülök h jól sikerülnek az éjszakák ügyes a kis Hercegnő!
Na jól behavaztunk:)
Andy ott leszünk!!!
Már három éjjelt végig aludt a Bubó:)
Szia!
Nekem is jó!
Szia!
Nekem jó!kik irtak neked,hogy jönnének?
Úgy legyen!
Remélem nem kel sokat várnod!
Csajszik akkor áll a 23. szombat du 14:00?
Nem akarom folyton emlegetni csak h tudjam biztosra!Én nagyon örülnék neki ha összejönne és nagyon várom már!!!
Nyolctól egyig vannak e elsősorban a kismamákat hívják be..én ugy jártam h a 6hetes kontrollara le volt bezsélve a dokimmal h megyek és mégis hibába mentem oda reggel 9körül 1kor kerültem sorra mert a kismamikat hívták be ugyhogy sztem ráérsz dél fele indulni:)
Nekem is le volt beszélve még se tudtam mit tenni...
Köszi!
Igazából vérvételre kell mennem hormonszint-nézés miatt, és a dokim azt mondta, menjek be, mikor ő fog rendelni, és akkor megcsináljuk, csak elfelejtettem megkérdezni, hányra menjek. De majd lehet, hogy felhívom és megkérdezem.