Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
A Válts szónál lemaradt az "s"...
Az nekünk is felfelé ível sajnos. :S
De azt hiszem ez nem tart tovább pár hónapnál, amíg pár embert be nem tudnak húzni a vált át forintra hülyeségükkel.
a melóm miatt és a lakás hitelünk is elég magas mostanában
Ti most nem tudtok menni?
Gondolom nem szívesen engednének el a munkahelyről így, hogy nem rég kezdtél újra..
de jó nektek,irigy vagyok!!
Igen, remélhetőleg jó idő lesz. Főleg mert 10-től nyaralunk. :D
most csak 2napot voltam,de augusztusba 2hétig itthon leszek.remélem addig jobb idő lesz
Aranyos vagy, köszönöm szépen!!!
Szabin vagy most is?
Köszönöm szépen! :D
Ugyan, még belefér bőven ez a pár nap!!!
Köszönöm szépen!!!
Én meg utólag boldog szülinapot kívánok számodra!!Sajna elfelejtettem időben kívánni!!:-(
Boldog Névnapot,puszi:-))
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!! ♥♥♥
Hókuszka!
Nagyon Boldog Névnapot kívánunk neked!!!
Anita és Marcell
Sziasztok! a kislányom lábfeje széles és nagyon nehezen találtam neki szandált is (elefante). nemsokára jön az ősz és már előre félek hogy hol fogok neki kapni zárt cipőt. 21-es a lába, de egy számmal nagyobb cipőbe fér csak bele a lába. olyan cipő kellene aminek a lábfeje rugalmas és elég széles. Valakinek ismerős a probléma? Esetleg tudtok ajánlani valamit? Köszönöm előre is a segítségeteket!
sziasztok!
tényleg jól sikerült:-)
jobbulást neked és remélem legközelebb te is tudsz jönni!
Mi is jól éreztük magunkat,örülök hogy összejött a talizás.Mindenki gyerkőce nagyot nőtt!!!
Lányok!
Szerintem csuda jól sikerült ez a találkozó. Mi legalábbis jól éreztük magunkat! :D
szuper! remélem akkor nem alkotok semmit :P
Óóóó...jobbulást!
Mi meg már azt hittük, hogy eltévedtetek. :)
Egyébként augusztusra is tervezünk egy összeröffenést!
BOCSI LÁNYOK HOGY NEM MENTÜNK, DE KONYHAI BALESETEM VOLT ÉS A SÜRGŐSSÉGIN VOLTUNK. NAPI JO TANÁCS: NE NYULJ BOTMIXERBE! :D de remélem még lesz alkalmunk találkozni.
enyém még alszik :S de igyekszünk odaérni...még én is nyakig úszom a lekvárban.
Na ezek után, ha valaki látja már biztosan odatalál, csak jöjjön bátran. :DDD
Egyébként ott a 4 emeletes házak mögött van a játszó. :D
Igen-igen! :D
5 előtt 1-2 perccel jó?
Nem indulunk mi sem hamar, habár felkeltek a gyerekek ma időben.
akkor találkozzunk az alkatrészesnél, tudom melyik az. a sarkon ugye?
További ajánlott fórumok: