Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Én egyébként Szelvához jártam, nála is szültem és tökéletesen meg voltam vele elégedve!
S igaz, hogy már 2,5 éve, de se előtte, se azóta nem hallottam még róla rosszat!
Gratulálok!!!
Üdv a fórumon!!! :)
Kicsit összezavartalak.2002-ben Suskónál,2009-ben Horváthnál szültem.Most nem vagyok terhes.
Valaki szült már Nadimnál? Én egyszer voltam nála, mondjuk nem mindig értettem mit mond, de alapból normális volt! Van róla tapasztalat?Ha jóltudom főorvos.
Beszi és most kit választottál? Gratulálok !!egyébként hány hetes vagy?
Szia Enci! Akkor végülis te sem vagy "elájulva" Szelvától. Te akkor most babás vagy és hozzá jársz, ha jól értelmezem?:)
És neked mikor közölte a konkrét árat??Őszintén szólva én még ilyet nem is hallottam:) Nagyon érdekes...
Írtad hogy Horváttal nagyon meg voltál elégedve. Hogy-hogy nem maradtál nála?
Még válthatsz,engem az is meglepett,hogy közli a szülés konkrét árát,de még mindig jobb így,mint az Sztk-ban minden alkalommal más dokihoz menni.És nem tudni kinél jön világra a pici.Bár nem biztos,hogy a "választott" doki bejön.hallottam már olyat is,hogy végig magánrendelésre járt valaki és aztán mégsem ment be mikor eljött az idő!Az első gyerekemet Horvátnál szültem,vele is meg voltam elégedve nagyon.Pont Pünkösd Héftőn szültem,Ő akkor ment szabira mégis bejött a szülésre.
Szia!Sajnos a kórházban másképp viselkednek,mint magánrendelésen.Az első UH után én is a kórházban kerestem meg,nekem megnézte az eredményt.Az első vizsgálaton nekem is csinált UH-ot de ott még nem tud konkrétat mondani,Ő ott életjelenséget néz.Én nem is mentem rögtön nőgyógyászhoz,vártam még két hetet amikor kiderült,hogy babym lesz,nem jó ha rögtön "matat"!Van egy ismerősöm aki nála szült,azt mondta,nem mindig van jó passzban.Velem eddig a magánrendelésén "normális" volt.De hát annyi pénzért még szép!:-)
Suskóról Horváthra.nem volt gondom vele,nála szültem az elsőt,de már másodjára nem garantálta hogy be tud jönni és így nem voltam nyugodt.
Te kire váltottál kiről?:)
Gratula Neked!!
Hát ez érdekes.Én Horváth-ot ajánlom akkor.Végül is válogathatsz.Nem musztály egy dokival végig csinálni.Én a 30 hétben mentem máshoz.
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni:) 5 hetes vagyok:) Ma reggel bizonyosodott be!:) Lányok szeretnék tőletek tanácsot kérni? Melyik nőgyógyászt válasszam???Annyira tanácstalan vagyok. Múlthét hétfőn egy erős pozit teszteltem, így szerdán "ijedtünkben" elmentem Szelvához magánrendelésre. Hát....normális volt, nagyjából már látta a babát HASI UH-al. Kiakadtam hogy hüvelyivel nem nézte, mert így nem csoda hogy nem látta biztosra. Mindegy, mondta hogy majdnem biztos hogy baba van, de majd ma (hétfőn) föltesszük az i-re a pontot. De annyit nem mondott, hogy szedjek vitamint vagy folsavat...ami azért szerintem első lépésként alap. Jó, ok ezt tudom magamtól is, de ha nem tudnám? Semmi...Akkor ma bementem a kórházba UH-ra aztán fölvittem neki az osztályra az eredményt, és annyit nem mondott hogy kukk...mondta hogy siet, nincs ideje, én meg mondtam neki hogy én is sietek, mert nekem is van munkahelyem, nem fogom megvárni...szóval azért ennyi pénzért, amennyit az ember otthagyogat többet várnék...szerintetek?
Na,legalább párban lesznek! Gratula!
Gratula!!!!!
Gondolom nagyon boldogok vagytok! :)
Köszi megvolt a mozizás,kis öcsije lesz Borinak!!!
Ó, akkor ma megtudjátok, hogy kislány, avagy kisfiú? :)
Jó mozizást!!! :D
Jó reggelt!!
Ma kora este megyünk 4d-s uh-ra,pont pesten van dolgunk így előtte baba mozizunk!!
Voltam gyöngyösön gen.uh-n,titkolta a pocaklakó a nemét,a magzatvíz mennyisége kicsit több,így 2hét múlva kontroll uh.
Szia!Február végén érkezik.
Sziasztok!Nekem is Szelva a dokim,és nekem csinált első alkalommal UH-ot.Akkor mondta,hogy életjelenség tapasztalható!A szülés elvállalását én is megkérdeztem,azt mondta a 32. hétig nem "akad össze bajúszunk" mondd egy árat,amit ha nem fogadok el Ő nem haragszik meg.A magánrendelésén első alkalommal 6000 Ft-ot kért,második alkalom már csak 5000.-
Én is úgy gondolom a saját orvosomról, mint enderkora. Egy percig sem sajnáltam tőle a pénzt és a következőt is nála fogom szülni, ha minden összejön. :DD
Nekem dupla ennyibe fájtak a vizsgálatok, és a szülés is. A pesti tarifák húzósabbak, viszont maximálisan elégedett voltam a dokimmal, megérdemelte a pénzt! :)
A következőt is nála fogom szülni!
Én szept.8.-án megyek genetikai uh-ra ide gyöngyösre,majd 12.-én Bp.-re genetikai tanácsadásra a korom miatt küldenek!!
nem 3500 ft,de ritkán jártam oda,inkább behívott a kórházba mikor bent volt és ingyen megcsinálta nekem
Nekem 2hét múlva kell mennem a 12hetesre és az lesz a 3. és utolsó hüvelyi UH..2képem már van is.
De mondjuk már szólt,hogy a 3.UH-n már nem tud képet adni!:)
A rákszűrést meg kértem,hogy a 12.hét után csinálja!Nekem is megnézte a vérképem meg ilyenek,de úgy még nem vizsgált meg.
Igen, mikor én is jártam még annyi volt. 2009 januárban voltam ugye utolsó vizsgálaton, akkor emelte meg 4500-re.
Szelva nem csinált még eddig uh-t,megvizsgál,átnézi a friss leleteimet,megbeszéljük ha kérdésem van.Ennyi!:-)
Amúgy magánrendelés alatt ebben az esetben egy sima UH-t értetek?
További ajánlott fórumok: