Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Üdv az újakank!!Kilite és manócskaah!!! Nagy druk nektek is!!!
Liran, sajnálom a nega tesztet, de nincsen semmilyen gond, hiszen a lányodat is csak nagyon későre mutatta ki a teszt, szorítok hogy most is így legyen!!!
Nálunk már az aktív időszak van:) Ma vagyok a 11. napon, és mivel elég rövidek a ciklusaim 25-26 naposak, ezért tényleg aktivizáltuk magunkat:-))
Barna folyásom teljesen elmúlt, holnaő nőgyógyi, így megkérdezem tőle, hogy mi lehetett, illetve, megkérem, hogy nézzen rá a petécskéimre:-))
Csajok képzeljétek azt vettem észre, hogy peteérés környékén fél/egy kilóval is nagyobb a súlyom mindig, de ehhez mindennap mérni kell!
Ja és a nyákom is jól alakul. Szerencsére a nyákvizsgálat mindig egyértelmű nekem:-)))
Mindenkinek szorítok nagyon, Liran és andy most a legesélyesebb ugye?
Tudom csajok igazatok van,inkább nem is élem bele magam semmibe :( sőt inkább már ugy állok hozzá hogy tuti nincs baba :(:( Nagyon világ vége hangultao van egésznap bőgnék pedig tulajdonképpen nincs is rá okom :S egy kicsike rossz szó és máris megsértödöm és bőgni tudnék,szegény párom,nem irigylem ha hazajön a munkából :(
Ez van...
Amikor mi elhatároztuk, hogy babát akarunk én elhittem, hogy babát várok, már a második hónapban... minden úgy tűnt: 2 hetet késett a mensi, hányingerem volt, fájtak a melleim. És még sem voltam az...
Aztán februárban nem volt semmi bajom, görcsölt a hasam és késett a mensim, azt hittem bajom van, és akkor voltam terhes. Szóval a szervezet tud fura dolgokat művelni..
De ezzel nem akartam elvenni a hitedet és a lelkesedésedet! Ne haragudj rám! Én már óvatosan állok a dolgokhoz, de ezek az én félelmeim, nem akartam rád zúdítani.
Higgy és bízz abban, hogy ott növekszik a pocakodban egy kis élet! Remélem minél előbb pozitívat tesztelsz, hogy véget érjen a bizonytalanság!
Hát ez nem volt túl bíztató:S:)
Én is remélem hogy tényleg nem csak beképzelem,de egy hasfájást belehet képzelni? hát nem tudom... :)
Milyen érzés volt az amikor feszült a hasad? Neked is lettek a mensi elött ilyen mirigyek a melleden?mert nekem 1db sincs:S
Na az jó, ha megint érzel valamit. Nekem sokat görcsölt, vagy inkább feszült a hasam. A fejem az nem fájt, mondjuk amúgy sem vagyok fejfájós, és a pattanásaim meg nem elmúltak, hanem tiszta pattanás lett az egész fejem. De hát gondolom ez is mindenkinél más és más, mert ezeket mind a hormonok okozzák.
Remélem tényleg baba van a dologban és nem csak beleéled magad, aztán kiderül, hogy csak a hormonjaid szórakoznak veled.
Sziasztook:)
Andy ez nagyon jó hír hogy még nem jött meg :) Szurkolok érted nagyon:)
Kilitie hajrá hajrá,remélem sikerül(t):)
amugy énis folyton ezen agyalok :S:)
Képzeljétek,vannak uj fejlemények:) Ha valakit érdekel megírom:) puszi mindenkinek :)
Andy! Remélem nem jók a megérzéseid és mégis csak lapul valaki a pocakodban.
Sokat agyalok azon valyon mi lehet most odaben, valyon történik e valami. De még csak a 18. napon vagyok, én sem érzek semmi különöset.... Azért még bizakodom, még igen csak korán van. Majd talán a jövőhéten. Iszonyt idegtépő ez a várakozás. Ilyenkor bezzeg lassan múlnak a napok.
Jó reggelt:)
Ki tesztelt???az jöjjön gyorsan a beszámolóval:)
Nekem ma reggelre sem jelentkezett mensi,aminek nagyon örülök,de még hosszú a nap!bár nem érzek semmit,csak megérzés szerűen gondolom h megjön!
33.nap meglátjuk!tesztet mar csak holnap tudok venni vagy kedden legelőször úgyhogy addig marad a remény!!
Szia!Mikor akarsz tesztelni?
Én is kiváncsi lennék van-e már valakinek + teszt.
De hosszú még a hónap remélem ez egy szerencsés október lesz mindenkinek!!!!!
Hahó!na hány pozitív tesztünk van???lányok akik teszteltetek hol vagytok???úúúgy izgulok értetek!!!nekem ma sem jött mensi hála az égnek:)de meg nem teszteltem nem mertem,meg csak 32.napom meg várok ha kibirom:)
Mindenkinek további szép hétvégét kívánok,szép estet!
Sziasztok!
Azt hittem előbb net elé kerülök, de hát így alakult. Azért visszaolvastam a fórumot.
Egész nap csavarogtam. Voltam anyósomnál is és képzeljétek kaptam tőle egy kerámia békát, hogy hozzánk csalogassa a gólyát. Ő is annyira szeretne már egy unokát. De most legalább legnagyobb lányáéknál összejött, már a harmadik hónapban járnak. Olyan jó lenne gyorsan követni őket. Azt mondta anyóskám ,hogy már el is tervezte a jövő nyarat: hét közben a mi picinkket dajkálja hétvégén meg Pécsre utazik a másik unokájához. Remélem igaza lesz. Már olyan régóta vágyik unokára, megérdemelné, hogy egyből két unokája legyen.
Liran nem jöttél reggel, gondoltam rád, hogy vajon hány csíkocskát láttál.
Igen tudom:)
Neked van már babócád? :) Ha igen mennyi időtökbe telt(hónap) mire megfogant?:)