Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
Szia!
Nekem is volt ilyen egyszer, és azt gondolom hogy akkor volt is valami nálam, így szerintem ez jó jel.
Nem is kés, hanem inkább valami erős tűszúrás szerű volt nálam a bimbónál.
igen lassan már tényleg csak az hiányzik
:S:)) az normális hogy néha olyan mintha kést szúrnának a mellembe,de csak pár mp-ig tart :o
igy van,nem görcsölni csak lazán:)
Ti amugy szoktatok ilyen gyertyaállás,kispárna a fenék alá vagy hasonló módszereket alkalmazni aktus után? :D
sziasztok csajok:) Kivel miújság? tünetek vagy ilyesmi?:P:)
Nekem ma reggelre nagyon bedurrantak a melleim,ugy fájnak mint még soha,mintha valami izomláz lenne benne,még akkor is fáj ha csak megsimogatom,nagyon durva sosem éreztem még ilyet...:S
Szia!
Igen, ez legalább megnyugtat, nem örülnék neki, ha még ezzel is kellene szenvednem, hogy nem jön meg stb...
Figyelj csak, egy vérvételt nem lehetne neked elintézni? Az előbb kimutatja ha baba van, és akkor tutira lehetne látni, de a doki is jó megoldás! Rögtön látná, hogy mi a helyzet odabent:)
Milyen érdekes h ennyire pontos és minden stimmel nyakkal perekkel és megis várat a baba,hihetetlen!de ez a hormon vizsgálat jó ötlet a doki részéről mert abból meg több minden kiderülhet ha esetleg gond lenne valamivel bár kétlem hiszen pontos a mensid!jajj én úgy irigylem jó ertelembe azokat akiknek pontos nekem soha nem volt az csak a fogigatlo szedése alatt de ahogy azt abba hagytam minden felborult!:(és azóta se rendeződött,szülés után sem.fura mert a csaladomba mindenkinek pontos!bár annyi minden befolyásolja ezt is én meg alapból stresszes vagyok úgyhogy nagyon nem is kell tOvabb keresgélni!
Ma előttem az utolsó teszteket erre a hónapra 36.nap és negatív:(0 mensi tunetem van,semmit nem érzek,néha bele bele szúr a hasamba hol a jobb hol a bal oldalba de semmi más!érdekes!ma hívom a dokimat mert idejében elszeretnem kezdeni az utána járást a dolognak mert ez így nem maradhat h ennyit csúszik !
Szia!
Bocs, hogy csak most. Több mint egy éve próbálkozunk:(( A ciklusaim 25-26 naposak, mindig pontosak és eddig egyszer késett egy napot, akkor volt 27. Szóval ha tesztelek, akkor minimum a 28. napon, mert akkor már valami csak van, ha addig nem jön meg.
A peteérést nem érzem meg, csak a nyákból. Már előtte pár nappal megjelenik, és ha szerencsés vagyok akkor fürdéskor érzem is, hogy nyúlós mert "kijön".
Tegnap 2 cm-es volt a petém, látta azt is a doki, hogy középidőben vagyok, és megfelel a pete mérete is, még tüszőrepedés előtt álltam, és talán ma vagy holnap meg is reped. Hajnalban össze is bújtunk a párommal.
Jaj lányok ezt az UH-t ajánlom mindenkinek, nem kellemetlen és olyan jó látni a petéket, :-)))
Megbeszéltük, hogy menjek hormon vizsgálatra, szóval hívnom kell a mensi első napján.
Sziasztok! Csak gyorsan telcsiről:-))
Nagyon szép érett petém van baloldalon, 2 cm-es, középidőben vagyok:-)) Szép nyákom is van. Minden rendben, nincs jelentősége a barnás folyásnak, mert szèp idabent minden;))) ma el kell kapnom a párom!
Oké, igyekszem!
Ha nagyon sokat kell várnom, és utána egyből kell tovább rohannom jógára, akkor csak nagyon későn, vagy holnap reggel tudom megírni mi volt.
Köszi mindenkinek, aki gondol rám:-)))
Próbáld meg magad lefoglalni valamivel, munka vagy otthon egy kis jó selejtezés, vagy feladat, amit egyhamar nem tudsz megcsinálni, és pont addig el is telik az idő.
Nekem is van most egy csomó, munka, selejtezés, rendezgetés.
Próbálj programot szervezni a barátnőkkel, és addig sem kattogsz:-)))