Gyermekmentes fórum, jöhet minden (beszélgetés)
Szép ám:)...én is azt mondom a zuramnak....h lassan kitüntetnek h elviselem:)
Na jóóó csak viccc ez két emberen múlik:)
3-an vagyunk tesók....anyum mindig avval dicsekedik,h minden gyermeke az első kapcsolatában él még:)....aztán ha érdekli ha nem az illetőt,folytatja a fényképekkel,mert nagyon boldog h 7 unokája van :)))
Szerintem az sem gáz, ha a nő az idősebb.
Én már eljutottam oda, hogy nem érdekel ki mit mond. Az a fontos, hogy a kapcsolatban mindketten jól érezzétek magatokat, a többi nem számít.
Mi egyidősek vagyunk a párommal....21éves házasok voltunk:)
De úgy gondolom,nincs avval semmi baj,ha valamelyik idősebb....azt se értem mért ítélik meg?
Hallottam már olyat ítélkezni,akinek gallyra ment a házassága....inkább csak irigységből,beszélnek!
Sziasztok
Biztos,hogy nem gáz.Tudod, mi a gáz? Ha vki kívülről próbál megítélni egy kapcsolatot.Na meg ha te nem érzed jól magad benne.Minden más csak bla-bla.Tapasztalatom nincs a témában, csak véleményem..
Szia mindenkinek!
Én 6 évvel idősebb vagyok a páromnál, de nagyon jól elvagyunk. Szerintetek ez gáz? Mert az én családom nagyon húzza a száját tőle :(
Sziasztok!:)Örülök ennek a yermekmentes fórumnak!!!!!!!!
Most egy picit ráérek.Ha van kedvetek,beszélessünk!:))))
Én is így látom.Sokan nekem is mondják mi lesz később ha majd nem működik a házas élet meg idős lesz meg ilyenek.Mondtam nem fogom ezért elhagyni ha jóban akkor rosszban is legyünk egymás mellett.A mai fiataloknak az jár az eszébe mikor kerülünk az ágyba neki nem.Sokszor egy jó kis vacsorát vagy délutáni flangálást a városban többre értékelünk mit a sexet.Nekünk szerencsére nem az a fontos.Ezt a fiatalabb pasi lehet nem nézné jó szemmel.Én sem gondoltam régen, hogy ennyire idős lesz a pasim de nem bántam meg.Az, hogy mi lesz senki sem tudja talán lehet ez a jó:)
Lehet ha korombeli a pasi már elvált lennék vagy egy megcsalt nő mert hát a mai fiatalok már csak ilyenek persze vannak normálisak is.Sokszor kinevetnek mikor a családalapításról beszélünk de csak Ő vele tudnám ezt majd elképzelni.))
Ez pontosan így van. Aztán a következő okosság, hogy mi lesz x év múlva. Ki a franc tudja?? Én nem. De akkor sem tudnám, ha korombeli páron lenne. Lehet, hogy 20 évvel később már a 3. férjet taposnám.
Nekem csak az a bajom a korombeli pasikkal, hogy nagyon éretlenek még. Buli, pia, pi.a csak ezek a dolgok érdeklik őket. Persze tisztelet a kivételnek. Én komoly vagyok mindig az voltam. De vele nagyon jól megvagyok. Lehet vele beszélgetni, röhögcsélni, az életet tervezni. Hasonló dolgokat szeretünk, hasonlóak a vágyaink. Kell ennél több?