Gyermekmentes fórum, jöhet minden (beszélgetés)
Ne a te párodat láttam....pedig azt hittem valami egyedi esetnek voltam szemtanúja))
:))) könnyeimet törölgetem
Amíg együtt jártunk addig bírta a kis édes magát:)
legalább aznap volt "tartása" :)
:)))))Ilyet én is láttam...és még egy spricc a naciba is:DDDD...had legyen a cerka is jó illatú:)))
és nem hervadt le a "csúnyája" :)
most épp nagyon röhögök.
eddig szerencsére nem köpött le, legalábbis engem.
Én azt csinálom,hogy ha ő jön hozzám, és beszéd közben a monitort bámulom. Ha pedig én megyek oda hozzá, akkor "téblábolok" mintha táncolna az ember, mert ha folyamatosan mozgásban vagy, akkor valamennyit megúszol a szagból, és friss levegő is jut.
Az én apukám tudta h nem a pólóra kell fújni,hanem a hónaljára....csak olvasni nem tudott....így egy kis hajlakk került a kutyusára:)))
Bátyám váltig állítja megéri a MÁV éves bérlete Szfvár-Budaörs között.A fene se tudja...
Ha a pletyka akkor legyen a volt párom még az alsó gatyájába is befújt minden nap ez volt a hóbortja:(
Én ilyenkor majd el röhögöm magamat:)
most disznó leszek, pletykálok. egyszer láttam, hogy apám a parfüm-szerűségét fújja magára,
fújt az mindenhova, de amikor a fejét is körbefújta, összegörnyedtem a röhögéstől. persze jó pipa lett rám, de hát.... :)
Az biztos.Úgy megéri mikor Pestre megyek a párommal kocsival megyünk nagyon drága az a fene vonatjegy oda vissza.
Éééés köpköd is beszéd közben?
Na az olyannal mit kezdjek?
Beszél...érzem a csapadékot landolni az arcomon...és még letörölni se merem...mert még én érzem hülyén magam:))
Igen, nálunk erre jó példa szegény Apukám.Hiába magyarázom neki, hogy a púderes spray nem a polóra való..Attól csak anyu őrül meg(mosásnál)
jóóóó nem munkába járásra értettem....de mondjuk ha innét Pécsről Pestre kéne menni vonattal....tuti megfordulnák két utas menetjegye árán(trafipaxot most nem adtam hozzá:) )
gondolom hogy nyáron a 30 fokban fürdenek. de akkor is lehet tisztálkodni, ha nem zuhanyozol. a mosdónál is végig lehet törölgetni a "kritikus" helyeket, meg egy bidé is király dolog tud lenni
Van aki egy spré használatával letudja a napi fürdést.Sajnos vannak ilyenek emberek
Az bizony nagyon gáz,és nem érti legközelebb miért is sietsz annyira...
nekem van egy ilyen munkatársam. már nyugdíjas, most hogy mondja meg neki az ember? tuti nagyon megsértődne. szóval hősiesen tűri mindenki
pedig azt mondják h pl a németek,nem fürdenek minden este....bár én nem találtam büdinek őket:)
Én modjuk már láttam, hogy (pasi) az izzadásgátlót a pólójára fújta. Ezek szerint sok az analfabéta is mert nem olvasta el, hogy mit kellene kezdeni vele. Lehet, hogy képet kellene rárakni, hogy felzáróztassuk a "gyengébbeket" :)
:))))
És viszel valami jó érett sajtot:))
Fuuu és mikor még ismerős is az illető,és nem akarod megsérteni,csak hátrálsz a szájszagától...erre ő erőre kapva,belemászik a képedbe.....
Ketten vagyunk csak hát mindig ellentétes irányba megyünk.)Nálunk egy felnőtt bérlet majd 5 ezer ft.Hát kocsival nem sokáig grasszálhatnák azért:(
Lehet jobban járnék egy kis robogóval
:) kb 2-3 hete voltunk az Auch-ban vásárolni. Mire a pénztárhoz értünk már émelyegtem. Ennyi igénytelen ember egy rakáson. JÓ tudom drága a víz, de ahogy te is írtad épp eleget esik az eső is :)
Szval ez nagyon gáz. Külföldön nem nagyon tapasztaltam ilyet.
Lehet, hogy nem a megfelelő helyen fújja???
Attól függ hányan utaztok....2ember jegye sokszor fedi az üzemanyagot...
Igen, ez engem is foglalkoztat..Nem értem de így nyáron tényleg sok a büdi ember..Mondjuk egy élelmiszerüzletben tépelődve, hogy mit vegyél vacsira a családnak, és elhúz melletted egy-két olyan szagos illető, hogy azt is elfelejtem miért jöttem...
Meg eső is esik bőven:).....
További ajánlott fórumok: