Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései (beszélgetés)
Fiaim között 2 év a korkülönbség,és mikor a kicsi született,a nagyobb már szép tisztán beszélt.Egyik este mellszívóval "fejtem" ki a maradék anyatejet,és erre a Marci megkérdezte :
Anya,akkor te most tehén vagy?
Zsoltikám kb 2 éves szülinapjára készültünk,mikor nagy komolyan megkérdezte:
Anya,ha Marcinak tettél marcipánt a tortájára akkor teszel nekem is Zsolti-pánt???
szia!
na, az én lányomnak nem esett ki túl korán, sőt... afelnott foga nyomta ki. Mégis olyan csálén állnak, a kettő között meg van egy szünet.
viszont ugyanilyen ferden jöttek a tejfogai is, végül mégis mind irányba fordult. :)
Kislányomnak túl korán kipottyant a tejfoga, ezért alatta ferdén jött ki a vasfog, de a doktornéni mondta hogy majd szép lassan befordul.
Apja szemrevételezte néhány hónap után és közölte:
- Egész jól befordult.
Mire Eszter elrohan a tükör felé: Most fordul???
Egyemmeg, de aranyos... Gondolom, ezzel azt akarta kifejezni, hogy újonnan vetted, tehát boltból, nem pedig turiból.
Azért szomorú, hogy így kell felnőnie. (Nem bántásnak írom; értsétek jól, kérlek.)
van egy 5 éves keresztlányom, akit a nagymamája nevel, annyit kell tudni róluk, hogy nem túl jómódúak, mamája nagyrészt használt ruhát vesz neki.
most volt a születésnapja és vettem neki többek közt egy nagyon jó márkájú és minőségű bundás csizmát a télre. oda is adtam neki, fel is vette és boldogan futkozva ezt kiabálta:
nézzétek milyen szép csizmát kaptam a keresztanyutól, biztos vagyok benne, hogy a kínaiba vette :)))
olyan aranyos volt, ugya csak azt az egy boltot ismeri, nagyot nevettünk rajta.
Amit az anyjától hall... ;)
Olyankor szoktam mondani, mikor valami cukros lötyit kér inni. (Mellesleg: minden reggel iszik teát, délután meg gyümölcsös innivalót, szóval nem kell azt hinni, hogy csak vizen tartom.)
Tesómmal telefonon beszélünk, majd adja a keresztlányom. Rékám beszélni szeretne Danival, mire mondom, hogy hát ő még nem tud beszélni. De a sirása behallatszott a telefonba. Erre Réka:
-Keri, ha nekem ilyen szép és okos gyerekem lenne, mint neked Dani, nekem nem lenne szivem igy sirni hagyni!
...
Réka:
- Na jó megyek, mert Levi már megint csicskáztat!
Nagyinál hagytuk a 2 hónapos Picurt, ott voltak a keresztgyerekek is, de mielőtt elmentünk vásárolni, kocsival hazavittük őket. Hiányolták a Picurt, erre megkérdezi keresztfiam?
-Keri, Danit miért nem viszitek magatokkal vásárolni, túl sok mindent kérne????
Keresztgyermekeim voltak nekem a minden, mig 2,5 hónapja meg nem született kisfiunk.
Levi 8, Réka 6 éves.
Mikor jöttek babalátogatóba, Rékám:
-Keri, én szeretnék kérdezni valamit, de igérd meg, hogy válaszolsz, és még választanod is kell, Danit szereted jobban, vagy minket?
Levim: Réka, hogy kérdezhetsz ilyen hülyeséget?
2,4 hós kislányom szalad a fürdő felé, közben közli: Megfogom a mosomat. (megmosom a fogamat)
Dédi ölelgeti, simogatja puszilgatja a párom (az ő nagymamája). Lányunk észreveszi, majd mérgesen rászól a dédire: -Ne, ne, az anyáé!! Majd amikor felnevetett a társaság, durcásan közölte: Ez nem vicces!
További ajánlott fórumok:
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Pasik aranyköpései
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz