Gyerek szájára puszit adni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyerek szájára puszit adni (Gondolatok)
29. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 18. - Libikóka)
tegnap 20:36
Hát igen. A fórum indító szájra puszit írt. Aztán a téma már nagyon túl lett gondolva más irányba
28. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
tegnap 20:05
Az hát. Meg úgy át lehet adni vírusokat is. Meg a tudat miatt is diszkomfortosabb, tényleg nem jó az. Nem csak evőeszközökre, fogkefére is igaz, azt se használnám semmi pénzért közösen senkivel
27. Érdekes73
tegnap 20:05
Fura filmekben is
26. libikóka (válaszként erre: 24. - 55Judit)
tegnap 18:54
👍☺️
25. 55Judit (válaszként erre: 23. - Kacsahercegno)
tegnap 18:12
Spórol! Ej, hát nem jössz rá?
24. 55Judit (válaszként erre: 18. - Libikóka)
tegnap 17:47
Térjünk át más témára!😀
23. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - Fincsi5)
tegnap 17:46
Azon kiakadok amikor a gyerek megcsócsált nyálas félig kiköpött 2falat maradékát betolja a szülő... Miért 😩
22. *lime* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:37
én meg úgy, hogy ez undorító. Ez a fajta "intimitás" szerintem egyáltalán nem fér bele a családi viszonyokba.
21. 55Judit (válaszként erre: 20. - Libikóka)
tegnap 17:34
A sok szerencsétlen árvamadár!
20. libikóka (válaszként erre: 19. - 55Judit)
tegnap 17:26
Az ilyenek előző életükben valami madarak lehettek😅
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Libikóka)
tegnap 17:24
Ne is mondd! Mikor még egész fiatal voltam, akkor is megrökönyödve láttam a csócsálást és a csecsemő szájába adást. Majd elhánytam magam, a gyerek meg jóízűen cuppogta befelé.😀 Ez a szájra puszi is a mai napig kiborít amikor látom. Na de nem vagyunk egyformák. De az ilyenek hogy nem gondolnak bele a lehetséges eü. következményekbe?
18. libikóka (válaszként erre: 17. - 55Judit)
tegnap 17:15
Uhhh🫣
Egyre jobbak vagyunk,,, a fórumindítónak meg égnek áll a haja.
Mondjuk most már az enyém is lassan🤣
17. 55Judit (válaszként erre: 9. - Libikóka)
tegnap 17:08
Előrágott étel a gyerek szájába tolva? Már van turmixgép és botmixer is, mégsem halt ki ez a szokás.
16. globus (válaszként erre: 15. - Fincsi5)
tegnap 16:49
A.néni kutyával osztotta meg :))
15. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
tegnap 16:47
Jaj, és amikor egymás fagyiját kóstolják!:(((
14. libikóka (válaszként erre: 12. - Fincsi5)
tegnap 14:54
Pedig láttam ,,mint ahogy azt is amit Globus írt.Igaz a zsepi tisztaságáról nem volt infóm:)
13. fincsi5 (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
tegnap 14:53
Közös evőeszköz, pohár, kizárt! A gyerek meghagyott ennivalóját sem ettem meg soha.
12. fincsi5 (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 14:51
Pont ezt akartam írni.
11. libikóka (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 14:49
Szóval ja:))
10. globus (válaszként erre: 9. - Libikóka)
tegnap 14:49
Fújjj...
9. libikóka (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 14:45
A földre esett lenyalt cumi?:DD
8. globus (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
tegnap 14:42
Régen láttam olyant, hogy a nagymama benyálazta a taknyos zsebkendőjét, azzal törölgette az unoka maszatos száját 😂🤮
7. libikóka
tegnap 14:13
Az én véleményem is az mint az eddigiek,,nem ezért, vagy azért,egyszerűen eszembe sem jutott:)
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:06
Nekem meglehetősen furcsa és idegen látvány, amikor szülők szájoncsókolják a gyereküket, de biztos azért, mert abban nőttem fel, hogy a szájrapuszi az egy más típusú, intimebb dolog. Nálunk nem volt szokás egymás ételébe beleenni sem, külön pohár, külön evőeszköz. Mondjuk lehet ettől lettem ilyen defektes, ha muszáj akkor eszem-iszom más után vagy más evőeszközével, néha barátnőkkel, vagy a párommal megesik, de még párommal sem szeretek pl. egy villával enni. 😂 Nem tudom, miért, pedig azért párommal megesik ennél húzósabb is, de valamiért a közös evőeszköz, közös szívószál kicsit olyan brrrrrr...
5. _Berry_
tegnap 13:56
Furcsának tartom, de mindenki azt csinál, amit akar. Azonban ha az esetleges pszicho hatását nem is vesszük figyelembe, az egészségügyi kockázatra érdemes gondolni. Nem véletlenül ajánlják a külön evőeszközöket is.
4. 55Judit (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
tegnap 13:55
Az én véleményem ugyanez. Most is mint általában, egyetértek veled. Én a gyerekemnek kicsi korában a halántékát puszilgattam vagy a fejét bárhol, ahol távol van a szájától. A kicsinek gyenge még az immunrendszere, gondoltam az esetleges fertőzésveszélyre. Ahogy nőtt és már ő is tudott puszit adni, egymás arcára adjuk a puszit. Véleményem szerint ez a normális.
tegnap 13:31
Ó, hát valóban nagy indulatokat váltott ki korábban egy fórumban ez a "gyerek szájára puszit adni" dolog. Megosztó, mint annyi más, gyerekekkel kapcsolatos téma.
Soha - még egészen pici korukban sem adtam puszit a gyerekeim szájára. Olyan sok más formája van a szeretet kifejezésének.
Teljesen más, ha a pici véletlenül szájra-puszit ad. Nyilván előfordul ilyen. De ezek inkább véletlenszerű pillanatok.
Ha a pici nem látja a szülőtől, hogy szájon puszilja, akkor tudatosan ő sem fogja csinálni.
Több ismerősömnél tapasztaltam, hogy náluk természetes a szájra-puszi a gyerek és szülő között. Közöm nincs hozzá.
2. K-né Zsóka
tegnap 13:17
Nem ítélem el azt, aki szájra puszit ad a gyerekének, de én soha nem tettem. Én úgy gondolom, hogy az egy intim kapcsolat kifejezése, ami nem helyénvaló egy szülő-gyerek kapcsolatban. De mint írtam, ez saját véleményem, mindenki úgy áll a kérdéshez, ahogy akar.
tegnap 09:35
Sokszor hallom, hogy ezzel kapcsolatban mennyire megosztottak az emberek. Van aki szerint teljesen természetes és van aki szerint bizonyos életkor felett már nem való. Én azt gondolom, hogy minden család maga érzi, mi fér bele náluk. Így látom én anyaként.
Ugrás a teljes írásra: Gyerek szájára puszit adni
Ugrás a teljes írásra: Gyerek szájára puszit adni
További ajánlott fórumok:
- Helyes dolog a boltban még fizetés előtt odaadni a gyereknek a csokit, kiflit enni?
- Köteles vagyok e zsebpénzt adni a kamasz gyerekemnek?
- Apa fizet de nem láthatja a gyerekét tud valaki segitséget adni?
- Te szoktál olyan kaját adni a gyerekednek amit te nem ennél meg?
- Ha a gyerek el akarja adni...
- Milyen az a nő, aki csak azért szül, hogy megtapasztalja milyen életet adni, de nem akarja a gyereket felnevelni?