Gyere ide, és szólj hozzá! :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem meg még mindig ott van egy piros pötty a szemzugomban,és nagyon idegesít :(
Én is beteg voltam múlt héten,és én is olyan kedvetlen vagyok ma!
szia! sztem valami front jön, mert nekem is furán fáj a fejem. vagy csak már elegem van a zuhogó esőből... erre nem is veszek be én se gyógyszert, fölösleges. el lehet azért viselni:)
szép napot mindezek ellenére!
Én este semmi nem aludtam, sőt, mostanában éjszakánként fél órát alszom kb.
Ezmiatt nyügi vagyok, álmos fáradt, nincs kedvem semmihez.
Fejem szétrobban, semmi nem sikerül....
Elvagyok nagyon!:)
Sziasztok.
Ez amolyan beszélgetős fórumnak képzeltem el. A mai napon fáj a fejem,a gyógyszer nem használ.Igy idejöttem a géphez.Talán elmúlik.Az eső nálunk szakad,a kutyám már levittem.Föznöm kéne valamit de semmi kedvem.Ti is vagytok ilyen (semmihez nincs kedvem)helyzetben?Tegnap a lányomnak fájt a torka de nagyon,ma elment az iskolába azért.Sajnálom szegényt,de ha nem javul megyünk az orvoshoz.A páromnak meg a gyomra fájt úgyszintén tegnap este.Én meg most mentem ki a betegségből és elég frankon köhögök.
Hát most leírtam össze –vissza mindent ami az eszemben jutott.Irjatok ha van kedvetek .Ti hogy vagytok ma?
További ajánlott fórumok:
- A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?!
- Szeretnék hétfőtől fogyózni!(04.27.)Csatlakozna hozzám valaki?Gyere fogyj velem!
- Mit szólnál hozzá, ha a volt férjed egyszercsak el szeretné vinni napokra a 3 éves gyerekedet, úgy hogy a gyerek nem is ismeri?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Szólj hozzá! Téma a NYÁR minden, ami eszedbe jut - események, emlékek, égi jelenségek, élmények stb.
- Érdekes... aki tud szóljon hozzá!