Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Gyöngyi drága!
tudod, a legnagyobb baj az, hogy itt olyamatosan evészet van... :( Meg kinálgatnak... Én meg yenge vagyok :( Otthon sokkal könnyebb! Megvan a napi-rutin és pont! Alig várom, hogy hazamenjünk és folytassam ott, ahol "abbahagytam"
anyukám azzal jön, hogy: " nem is vagy kövér!" Végül is igaz, de van némi túlsúlyom....
Gyöngyi drága!
tudod, a legnagyobb baj az, hogy itt olyamatosan evészet van... :( Meg kinálgatnak... Én meg yenge vagyok :( Otthon sokkal könnyebb! Megvan a napi-rutin és pont! Alig várom, hogy hazamenjünk és folytassam ott, ahol "abbahagytam"
anyukám azzal jön, hogy: " nem is vagy kövér!" Végül is igaz, de van némi túlsúlyom....
A nőgyógyász azt mondta, hogy PCO-s tüneteim vannak. Olvastam róla a neten, mert amúgy halvány lila gőzöm nem volt erről a betegségről. De ha ezt bebizonyították, akkor miért nem kezelik? Én ezt nem értem. Nem akarok erőszakos lenni, mert ők az orvosok és én csak egy kis halandó emberke vagyok, de hát július óta csak várok-várok-várok. Hát hogy a francba tegyen az ember az egészsége érdekében, ha nem segít senki rajta?????
Áh, bocs, hogy így rátok tukmáltam az életvidámságom! Igazán nem állt szándékomban, mert alapvetően vidám vagyok, csak most egy kicsit sok volt....
Sziasztok!
Megjöttem az endokrinológiáról.
A jó hír az, hogy a férfi és a női hormonok rendben vannak. Volt még egy vizsgálatom, amit nem tudtak értékelni, újra kell csinálni és újabb két hónap várakozási idő.
Az elmúlt egy hónapban felszedtem 11 kg-ot, ami több, mint elszomorító, mert nem zabáltam magam halálra! (Bár inkább azt tettem volna, legalább lett volna örömöm benne!)
Egyre inkább azt hiszem, hogy senkinek nem érdeke az, hogy kiderítsék, hogy beteg-e valaki és meggyógyítsák.
El vagyok keseredve, de nagyon.
Elsején újra kezdem ezt a 90 naposat, bár a múltkorinak sem volt eredménye, igaz egy dekát sem híztam a 90 nap alatt, és már ennek is örültem.
Sziasztok..
itt vagyunk vidéken Anyukáméknál és sajnos nagyon rossz vagyok...... :(((((((
Bűnöztem :(((( Most nem irom, hogy mit, meg mennyit, de lényeg az, hogy nem volt elég önuralmam... Annyira szégyellem magam :( de hétfőn folytatom, illetve nem vacsorázom, de nem azt eszem, amit lehetne... :( ciki......
Szidjatok össze, légyszi!!! Megérdemlem!!!
nem nagyon tudok jönni, mert van más elfoglaltságom... de irtó nehéz nélkületek....
Köszönöm a leírásokat a teáról
Igen a II. 09- hétfő
én ittam de már nem használt megszokta a szervezetem mert kb fél éve minden este ittam
én azt olvsatam a KISK............ újságba 2dcl vízben 1 filter 1tk méz 2-3tk almaecet igy hatásosabb