Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
szia!
nincs valami hormonális problémád ?
valaki régen itt írta a forumon hogy ő sem fogyott és kiderült hogy hormonálisan van valami gondja mert elment dokihoz
Most értem a végére.
Krampuszka: gratulálok a mmínusz 1 kg-hoz!
Hotyka:sajnálom a kisfiadat, biztosan Te is úgy vagy vele, bár Te lennél beteg, ne ő. Én mindíg ezt mondtam, olyan kis anyátlanok ilyenkor.Jobbulást neki.
Nenszi75:Ch után fogytál? Ez nagy dolog, gratulálok! Ha nem vagy megelégedve, kezd el Te is újra, mire itt a jó idő, letelik, és biztosan sokat levesz.
Anisz:kúráld magad ki a megfázásból jó kis forró teákkal. Én orrduguláskor erős paprikát szoktam enni, utána nem győzöm fújni és törölgetni az orrom.
Fenkat:ezt a kézfej-bőr dolgot még nem hallottam. Hiába, mindíg tanul az ember. Kislányod aranyos lehet, tegyél fel a kis kincsről képet.
Tundek: én iszom a mályvateát. Este, egy másik félével együtt, félliter vízzel leforrázom, 10-15 percig lefedve áll, citrom bele, és utána elkortyolgatom. Reggelre hat, nekem semmi görcsöt nem okoz, kétnaponta szoktam inni.
Gyöngyi: esetleg kezdhetnénk együtt is újra a 90 napost.
Rena79: Biának gyógyulást!
Talán nem hagytam ki senkit. Ha igen, bocsánat.
Majd este leszek megint.
sziasztok!
Mici nem voltam msn-en, mostantól vagyok!!!! Kérdezzél nyugodtan! Csak most már te nem vagy....
Köszi Hotyka remélem lesz nekem is reggelre
Gyöngyi hogyne kavarna még 2-3 kiló erejéig is.
Megyek majd valamikor jövök a fiúk elzavartak a géptől azt mondták péntek van és már nincs suli most ők jönnek.
Szia Évike nagyon örülök, hogy minden rendben sok türelemrre lesz most szükség.
Mit akarsz az a 3 centi az nagyon jó. sokszor nem a kiló a centi számít.
Szép napot Mindenkinek! Végre itthon a betegünk, már az ebéd is meg volt. Viszonylag jól viseli a dolgot, és egyenlőre szót fogad.
Ma reggel mértem, mínusz semmi, de a cm 3-al kevesebb derékban. Reggel írtó mérges voltam miatta, de már túl vagyok rajt. A jövő héten ismét bedobok egy víznapot, és most már biztosan újra kezdem a 90 napot február elején. Na, most meg visszaolvasok.
Sziasztok!
Na túléltem a tegnapi napot...nem volt könnyű! Hogy megy a mai nap?
hát itt azért mindenki halad vele, nekünk eredményes.
de ha neked nem volt az, akkor szerinten kérdezz meg egy szakembert, ne kezdj a magad feje után semmibe, nehogy valami bajod legyen.
Sziasztok!
Én már becsülettel végig csináltam a 90 napos foygózást, de nekem nem használt:(Most éppen túl vagyok a Bio Slim, Cla +T kombináción és nem fogytam semmit , inkább hiztam.Tapósó padoztam és otthon tornáztam, és nem is vittem túlzásba az evést, ami főleg gyümi és zöldség volt.
Tudtok adni valami hasznos ötletet,mert már jó pár kiló vár leadásra!
Köszi
minek adtad oda nekik?
Akkor enne körülök Hotyka.
Megebédeltem én is.