Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
jó reggelt lányok! Hotyka, még minig beteg a kisfiad?
ez igaz..valóban problémás igy a kihívás...akkor kívánom, hogy hamar kerüljetek sorra. .....Lányok el kell köszönjek. Muszáj előbb érjek a busznál :)))
Hát akkor tényleg menjetek.
Rena te ma gyümizel?
Oké, hogy kihívom, de azért nem akarom, mert ha ír neki valami gyogyót, akkor estig nem lesz kiváltva, mert nem fogom tudni...párom estig dolgozik, én meg ugye egyedül vagyok a gyerekkel.
Megpróbálom költögetni, meglátjuk, megy-e...
Én ittam az este citromfű teát mégsem aludtam
üressel nem is. azért jó egy kis tea, majdnem melegen, mert az a gyomrot símogaja :))
hát igen üres gyomorral nem jó aludni
próbáljatok este inni egy kis nygtató teát, hátha használ
ha ilyen beteg akkor az a nagynál is gázos..ez már biztos
Hát aludni azt én sem nagyon tudok.
Gitka köszi mégegyszer, hidd el talán még rosszabb mint a kicsiknél az én nagyobbik fiam is nemrég volt benne. Nagyon gáz volt.
nekem a torkom ok ,de mostanság nem valami jol alszom
szerintem is kikéne hívni azt a dokit
igen tudom, de te sütötted :))
Lányok, jobbulást mindenkinek. Szegény csemeték..és anyukák..(( de jó hogy kinőttünk már ebből.. De azárt ha most beteg még így is aggódik az ember, de azért ez más mint egy kisgyermek, aki nem tud magán segíteni
Szia Rena hát akkor nektek is jobbulást. Te hogy vagy?
Nem lehet kihívni azt a dokit hogy szegény hagy pihenjen?
Szia Gitka ez az elismerés neked szól, emrt a te recid én csak megcsináltam.
Kár hogy nem leszel, de ha mész akkor jó munkát neked.
Jó reggelt ,,, HOtyka nagyon sajnállak szoritok hogy jobban legyetek , ma már én sem vittem Biát mert kicsit halottam hogy szertog ,, meg már félek ezektől a a baciktol, tudom hogy sajnálod de keltegessd és vidd mihamarabb!!!!
Nem volt még ilyen beteg soha, el is aludt most, nem tudom, hogyan fogunk így öltözni, de muszály lesz...
Jaj de örülök!!! Ha agyereknek ízlik, az a legnagyobb elismerés. Ügyes voltál.
jó reggelt lányok. Csak kicsi időm van, és ma este nyolcig meló. Így nem valszínű hogy jövök ma még.
Szegény gyerek hát sajnos nem ment át rajta tegnap.
Szia! Köszönjük...még a kv-mat iszogatom, addig itt vagyok, most fekszik szegénykém...utána készülünk, ha lesz ereje.
Szia Rizike ez a program minden kedden és pénteken háromnegyed ötkor kelek
Szia Hotyka jobbulást nektek
Látm ma reggel mindenki elfoglalt.:-(
Tünde te aztán jó korán keltél!
Jó reggelt! Nem tudok most itt lenni, csak beköszönök, mert egész éjjel alig aludtam, a gyerek beteg, hányt, lázas, tiszta gyenge, csak fekszik....most viszem reggel a dokihoz, majd talán valamikor benézek ma, ha tudok....jók legyetek, nem sorolok fel, mindenkinek puszi!
Amint tudok, jövök...
Krampuszka most néztem a mérlegelőt hát te fogytál 1 kilót nagyon ügyes vagy gratulálok hozzá.
További ajánlott fórumok: