Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Isten hozott köreinkben!
Kitartást és szép eredményt kívánok!
:)
Bűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűnöztem!!!!!!
Gyümi napon ettem egy falat házi kolbászt (csak az íze kedvéért), a párom meg szadizott, és előttem ette a májpástétomos, lila hagymás szendvicset. Elcsábultam...(csak az íze kedvéért egy fél szeletet) Brühühü :(
Na,így már jobb hogy gyóntam nektek, "egyszer megjavulok én" vagy valami ilyesmi örökzölddel búcsúzom, mindenkinek jóccakkát!
Kata
szia!
figyi én 3 éve megcsináltam 6kg ment le vele mindjárt nem de vissza jön
sziasztok lányok ! szia rena és tünde
Tünde ma túl éltem a mai napot holnap már fehérjenap jön .
rena köszi hogy válaszoltál a munkám miatt járok sokat s.patakra ezt a rövidítést is ott tanultam.
Sziasztok!Már 3 napja nem voltam,megpróbálok majd visszaolvasni!Tegnap gyümölcsnapom volt 2db narancsot és 1db banánt ettem.Ma víznapot tartottam!Sokkal jobban ment mint a tegnapi gyüminap!kb 4liter víznél és 2bögre teánál tartok!Kíváncsi vagyok az eredményre!!!
Várom már a holnapi ebédet!Nem az éhség miatt inkább valami ízre vágynék!
Sziasztok!
Rendelt már közületek valaki a Gastroyal-tól ebédet?
Mik a tapasztalatok? Az országban bármerre ingyenesen házhoz szállítják tényleg?
köszönöm, nagyon sokat segítettél!
További szép estét
Ez pedig azt jelenti, hogy ugyanazt enni, hogy ha sajtot ettél, akkor vacsira is sajtot, ha husit, akkor azt, ha tojást, akkor azt enni vacsira is.
Ha keményítőn ebédre főzeléket, akkor vacsorára is azt kell. Ha délben párolt zöldség, akkor este is párolt zöldség.
Remélem segítettem. :)
Szép estét mindenkinek!
:)
Nem bűn az almalé szerintem ebben a formában, ahogy leírtad, de azért szerintem jobb az ásványvíz.
Levest csak gyümölcsnapon nem ehetsz.
És mit jelent pontosan az, hogy fehérje/keményítő napon ugyanazt kell enni vacsira, mint edédre?Pontosan ugyanazt, vagy csak a lényeg,hogy ha húsfélét ettem, akkor vacsira is azt egyek?És ha keményítő napnál ebédre főzeléket eszek, akkor vacsira ugyanolyan főzeléket kell ennem vagy ehetek párolt zöldséget?
Sajnos most megint elbizonytalanodtam ezekben az alapdolgokban is:-/
Sziasztok!
Bűnnek számít, ha teljesen bio, 100%os almalevet ittam, amiben cukor sincs keményítő napon délután?
Vagy ilyeneket lehet inni minden nap?
Még kérdések:-)
Levest csak fehérje napon ebéd után kell inni?Máskor nem?És egyébként lehet levest enni máskor vagy?
vagyok kicsit ,most végeztem a dolgaimmal ettem ebédre 2 virslit mots egy salit fogok mert nem kivánom a hust pedig sül a gombás sajtos csirkemell apának
igen és S,patak mellett lakom zsuzsa
Hát sokat nem kell vissza olvasnom
Szia Nenszi gratulálok. Ügyes vagy.
Szia Évike nálunk is nagyon szép az idő, az embernek a kedve is jobb. Én is egész délelőtt takarítottam. Iszogatom, már nem sok van belőle, de nagyon finom íze lett. Most valahogy jobban is esik mintha gyümit kellene ennem.
Kisfiad hogy van hogy viselkedik?
Fenkat én nekem sem az a bajom a gyüminappal hogy nagyon éhes vagyok hanem a kaja íze hiányzik
Kitartás Zsuzsi nemsokára este lesz.
Egészségedre Gyöngyi Szia
Sziasztok!
Finom chilis-babos rizst ettem csalamádéval. Majd erre fogok gondolni a gyümölcsnapomon!