Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
egy kis olajon megpiritom a lisztet meg a paprikát, hozzá a borsót, vizet, vegetat sot borsot, petrezselymet, és kész :)
igy kerül mi a tejes eresztéket :)
Persze, hogy adom, lehet mellé szedni nyugodtan, sőt, hamarabb fog gyógyulni! Adjad csak, naponta legalább 3 evőkanállal. Nem lehet túladagolni, semmi baja nem lesz..jobbulást neki, vigyázz rá!
Még tettem fel nagyon ronda képet, nézd meg, mert leveszem..:-) Látszik azért rajta, hogy fogytam ugye?
Jajj, köszi, de a ruha ápol és eltakar, tudod.:-)
Nem is akarok én már sokat fogyni, nem azért csinálom, hogy átszakadjak.:-)) Csak a hasamról és fenekemről szeretnék még , de így nem látszik a képen...na majd csinálok olyat, ahol látszik az, amit még el akarok tüntetni.:-) Ja, és majd rakok fel mindjárt egy nagyon csúnyát, ahol talán jobban látszik, milyen voltam a diéta előtt...
Borsófőzit, nem tudom megenni tejföl nélkül...hogyan készíted el?
nekem is az van.
ma borsófőzelket csinálok, csak a Páeomnak feltúrbózom sült oldalassal:)
amúgy láttam az új képeid, szerintem tök csini vagy, hova fogysz?? :)
Jó éjt, szép
álmokat! Gitka! Ma nem jelentkeztél, meg még sokan a régiek közül nem voltatok. Ha pihentetek, semmi baj, azt is kell!
sziasztok!
De keveset írtatok ma!! ??
De irigylem akiknél sütött a nap, itt rémes idő volt, párás, ködös. Fúúúúúúúj. Lehangoló.
Ma gyüminapom volt: 2-2 narancs, ananászlé, tea. Este egy pohár forró csoki.Istenigazából már úgy megszoktam a gyüminapot, de komolyan, hogy egyáltalán nem szenvedek úgy mint az 1. diéta alatt. Tökre hozzászokott a szervezetem.
Móré Zsuzsa, mit dolgozol Sárospatakon? Én (is) odavaló vagyok félig-meddig.
Örülök Éva hogy jobban van a fiad. :-))
Kiscsillag!
Egyik ismerősöm adott nekem egy Gastroyal-os szórólapot. Azon van menű, meg árak, én nagyon drágának találom, azonkívül fehérjenapon húshoz mindig párolt zöldséget ad, ami szerintem keményítő, és nem megengedett.
Na mind1. Az ismerősöm a munkahelyére hozatta, és ő fogyott vele, meg sok kollégája is. Végül is ez a lényeg. Én rohadt drágának találom, szerintem annyi pénzből rengeteget lehet főzni. :-)))