Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Elso hetekben gyorsan megindult nalam a fogyas, aztan stagnalt, aztan szedtem vissza 1 kilot, ma a 33-ik napon -4,5 kg.
Nem tudom mennyire jo eredmeny, de en nagyon orulok neki, mar a ferjem is megjegyezte hogy latszik hogy fogytam, es ez olyan jooooo :D
Szio!
En is igy kezdtem, eloszor csak olvasgattam a forumot, hogy erot gyujtsek, aztan ma mar a 33-ik napom van, ess egyre konnyebben megy!
Ne add fel!!!!!!!!
Szoritok neked!!!!!!!
Lányok!
Megálltam a fogyásban, eddig minden 2. gyümi nap után mértem és lement a heti -1 kg, most megállt, olyan keservesen mutatott 1/2 kilót, de az is csak a tegnap gyümi,meg a pizsomás, pisilés utáni reggelem, pedig annyira erős vagyok és becsületes, jajajajjajaj, mit szorítsak még a gyeplőn???
Jaj lányok SOS
Sziasztok!
Reg nem voltam a forumon, jo latni hogy vannak pozitiv visszajelzesek!
Kiscsillag 378, ma nekem is kemenyito napom van, en ma a kovetkezo receptet keszitem el, mar tobsszor elkeszitettem, nekem nagyon tetszik!
Ime:
Fűszeres sült krumpli
Hozzávalók:
• 8-10 db kisebb burgonya
• 3 fej vöröshagyma
• 3 gerezd fokhagyma
• só
• bors
• bazsalikom
• oregánó
• metélőhagyma
• szárított petrezselyem
• kevés olívaolaj
Elkészítés: A burgonyákat meghámozzuk, negyedeljük. A hagymát vastagabb szeletekre, a fokhagymát nem túl apróra vágjuk. Egy kisebb tepsibe tesszük a krumplit, a hagymát és a fokhagymát, majd ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, metélőhagymával, bazsalikommal, oregánóval, szárított petrezselyemmel. Kevés olívaolajat öntünk rá. Fólia alatt kb. 20-30 percet pároljuk, ha a krumpli megpuhult, levesszük a fóliát, és készre sütjük.
Sziasztok! Melcsa, aranyos vagy, hogy hiányolsz!:-)
Nem nagyon ülök gép előtt mostanában, tavaszi nagytakarításba kezdtem, úgyhogy minden napom jó zsúfolt, hétvégén a Dani szobáját fordítottam fel teljesen, minden napra jut valami.
DE SENKIT SEM FELEJTETTEM EL, ESZEMBEN VAGYTOK!!!
szia
gratula nagyon ügyes vagy!bárcsak én is ennyit tudnék fogyni!!!
csajok ma keményitö van
sztetek mit egyek amitöl jol is lakom és nem bnözök!fött krumli?az olyan 1 hanguuuu
Jó reggelt, sép napot!
Tünde! Nagyon friss voltál ma is!
Gitka! Gratulálok, szép eredmény!
hétfő reggel lévén nézzük büszkeségeinket:
Angi nagyon büszke lehetsz magadra és én is az vagyok rád, nagyon szépen haladsz. Gratulálok
Rena én is gondolkodtam rajta de még adok magamnak legalább 2 hét próbát most hagytam még csak abba. Ügyes leszel és megcsinálod az tuti.
Megy ez Matyi ha lassan is de halad lefele. Grat neked
Gitka ez aztán a nem semmi nagyon ügyes vagy! Hajrá így tovább a kitartás eredménye
Hát nagy nagy grat mindenkinek
Jó reggelt mindenkinek, hát még sehol senki?
Milyen hétfő reggel ez?
Szia!
Én nem csak este ittam!
Sziasztok!
Tejet este lehet csak inni fehérje napon?
Én 28. napja csinálom, és 6 kiló körül ment le. Pont ma jegyezte meg a leendőbeli anyósom, hogy már látni a fogyást. Meg tegnap nagymamám is megjegyezte, úgyhogy talán kezd látványos lenni!
Neked is jó éjszakát! Kitartás!
Puszi