Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ja és szépen mennek a kilóid!
Mindenkinek megvan az a bizonyos "kék ruha"
Olyan elégedett vagy a képen meg is érdemled!
Én úgy gondoltam a 10 kiló lesz már annyira mutatós, h tegyek fel változás képet, remélem hamar fotózhatok végre!!!
Jesszusom, Te szegény, én éreztem, hogy az én lelkesedésem erősen visszaveti majd egy ilyen, remélem ez a hetem a pénteki víznappal sikeresebb lesz.:)
Nagyon megvolt lepve, örült neki, bár már két hete mondogatja, hogy elég lehetne most már a fogyiból neki így már jó vagyok, bár eddig is jó voltam neki (pasi)de mondtam neki még 70-re lekell mennem, így érzem. De tényleg nagyon örült neki.
Ez igen, hát mondhatom, igazán ügyes vagy!!:-) Párod mit szól hozzá?:-)
igen sajnos ez egy kicsit vissza vet az emberen de ne izgasd magad rajta beindul újra tuti. Volt mikor 2 hétig 1 deka sem ment le. Hú az nagyon rossz volt.
de igen képzeld tegnap szekrény takarítás közben gondoltam felpróbálom mennyi van még hátra és nem hittem a szemenek mikor totál beért és be is bírtam mindet gombolni. Nagyon nagy most a boldogság és ez ad erőt a maradék 7 kiló legyűrésére. Köszönöm szépen
köszi próbálgasd ki őket én kb másfél hónapja nem vettem a boltba semmi ilyet a fiúk ki is nyírnának mert azt mondják nagyon finomak, csak egyszer kell kipróbálni és a siker után mindennap ezt fogod sütni. Ja és a kenyér 1 kilós és kb. 140 forintból megvan.
Én mindig úgy gondolom ekkora áldozat, mint a gyüminap és mégcsak a mérleg sem tolerál??
A mocsok
szia sok sikert, hát én az elején ettem és én is kenyeres voltam, de most már több hete de lehet hogy még több nem ettem egy falatot sem egy idő után rájössz, hogy nem kell. EGyéni
jaj köszönöm,de de de....
Szia Micike ezzel én is így vagyok még csak terv, bár nálunk az idő sem nagyon kedvez hozzá. Elég esős mostanában.
Tundek! Csak nem ugyanaz a kék ruha van rajtad a fotón, mint a régi képen???:-O Aztaaa! Gratulálok neked!!
Szia Edidzi nagyon sok sikert hozzá légy nagyon ügyes minket megtalálsz ha segítség kell hajrá.
Szia! Köszi szépen, eddig kb. a felén vagyok túl. Nagyon szuperek a receptjeid!
Szerintem semmit ne szoríts magadon nálam is volt hogy gyüminap vagy víznap után többet mértem mint előtte. Kitartás majd beindul
Szia Hotyka hiányzol mindenkinek nyilván, de az is jó, hogy takarítasz. Lassan én is kezdem úgy szeretem mikor a végére érek és minden olyan szép tiszta. Jó munkát neked hozzá.
Szia Évike igyekeztem, pedig időben már nem volt túl korán.
Hát 147 nap alatt csak-csak lemegy ennyi! Szerintem már több is lenne, de most már egy kicsit lazítottam.
Évike! Azt a mindenit neki, 20 kiló?? Ez nem semmi, nagyon ügyes vagy!!!:-) Hogy csinálod? :-)
Hogy jól vagyok az túlzás de ahogy illik nálam minden előjött. csak az a baj, hogy állandoan rágcsálnom kell valamit mert rosszul vagyok :-(( épp ezen gondolkodtam, mit tegyek ellene. Jól bevált a hideg áfonyalekvár de azt sem ehetem egész nap :-)))
Szia Micike! Jól vagytok?
Szia Hotyka! Jó, hogy jelentkeztél, sokat emlegetlek mindkettőtöket a jó kis receptekről! Én még kitartok a diétában, habár most stagnál a dolog, de így is jó az eredményem.
Szia!
Szerintem nincs értelme így előre tervezni, hogy 2 hét alatt mennyit akarsz leadni, mert ha nem úgy lesz, akkor csalódott leszel, és elmegy a kedved. Bízd a természetre, hogy milyen ütemben fogysz, úgy kezdj hozzá, hogy igenis fogyni fogsz, de ne tervezz előre, hogy mennyit! Jó tanács. Sok sikert!
nagyon köszönöm, jók ezek a pozitív megerősítések :)
Szia!:-)
Hát azért még van mit csinálnom. Hogy vagy?:-)
:-)) Aranyos vagy, köszönöm szépen.:-)
Sajnálom, hogy mostanában ritkán tudok jönni, de azért gondolok ám Rátok!
Szia! Én sem tudtam lemondani a kenyérről. Nekem a reggelim gyümi helyett általában egy zsemle vagy kenyér volt. Nálam igy is működött a fogyi igaz nem fogytam l5-2o kilot de az imádott kenyeremről sem kellett lemondanom :-))
sziasztok! én teljesen új vagyok itt is, meg a diétában is, két hét, - két kiló, remélem menni fog. a kérdésem a tapasztaltakhoz, hogy mi legyen ezzel a kenyér-témával? nem bírok lemondani róla. a csoki eszembe sem jut, de a kenyér... :) köszi nektek
Köszönöm. Remélem hozzátok hasonlóan nekem is lesz elég kitartásom.
Sziasztok! Hotyka de jó neked lassan végzel a nagytkaritással én meg csak tervezgetem :-((
Ugy szeretem ahogyan batoritani tudod az embereket!!!
Nekem is sokat segitettel!!!!!!!!
Kuldok neked egy olelest ezert!!!!!!!
További ajánlott fórumok: