Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Köszi:) Mondjuk a 6 kg fogyás 3 hónap alatt nem olyan sok, van aki tizen-akárhány kilókat fogy. De én bűnöztem sokat, azért még így is volt eredmény. Remélem második nekifutásra is lemegy még kb 6 vagy 8 kg.
De egy jó tanács. Centiben is mérjétek magatokat. Mert pl nekem 1 hónapig stagnált a súlyom de centiben olyankor is ment le mikor súlyban nem, úgyhogy nem kell elkeseredni:)
Köszi a bíztatást...sok sikert neked is! Bár ha már egyszer sikerült, az biztosan ad azért némi pluszt :)
Tegyél fel képeket, motiváció gyanánt :)
Én ma gyüminapozok, holnap meg víznap - elvileg. Nagyon kell rá készülnöm lelkileg, mert ezt a gyüminapot se nagyon bírom... tegnap viszont a ch nap tiszteletére sikerült híznom újabb fél kilót, szóval ez azért némi lökés a víznap felé!
Jaj de utazgatnék én is... vagy bármi mást, mint amit most csinálok :( bár tény, hogy így legalább csak az estéket kell kibírni otthon a hűtővel...
Ird mar le holnap hogy hany kiloval lettel kevesebb a le napnak koszonhetoen.akkor lehet en is belevagok..:):):):):)
telnek telnek a napok de csak 3 es 4 kilo kozt ingadozik.borzaszto idegesito.
Sziasztok Csajok!
Kemyényítő napon ehetek cukormentes gesztenye pürét?? Egy honlapon láttam h ehet enni,de nem vagyok benne biztos...
tenleg,ha mar igy irjatok,ki mennyi adagot szokott ebedelni vagy vacsizni???annyit mint azelott,vagy azert probaljatok minel kevesebbre csokkenteni??
es az etkezesek kozott szoktatok valamit enni???
ebed vacsi kozt??
Barbi
Én ezeket az "alig bírom ki..." dolgokat úgy bliccelem ki, hogy berágok pár szl ropit, vagy pár db perecet! A kisfiam miatt ezek mindig vannak itthon! :) :(
Az adagokkal meg ne törődj, majd érzed, hogy mikor és miből tudsz kevesebbet enni! Én nem mindig figyelek oda rá! Nálam szerencsére az a jó, hgoy hiába van kaja a tányéromon, ha már nem tudom megenni, akkor ha kell az utcsó falit is ott hagyom! :)
Szóval fel a fejjel!
Egyébként mit csinálsz, dolgozol már vagy most nyári szüneted van? Bocsi ha már írtad!
sziasztok, újabb emberek akik régebbiek mint én csak nem ismertem őket:)
dinadin: ma keményítőnap rizst ettem és kapva a jó ötleteden megettem egy fél üveg savanyú ubit.. amúgy az baj ha mondjuk keményítő napon ebédre nem csak krumplit eszek ami keményítőnek számít hanem mondjuk krumplit eszek borsóval meg kukoricával? ja adagcsökkentés nem sikerül...nem bírok kevesebbet enni, így is éhes vagyok és alig bírom ki h ne csokizzak jól be vagy ne tömjem magam tele valami kekszel.
Hát igen, vigyázni kell a diéta utáni visszaállással is. Én mondjuk a szabi alatt főleg zöldbabos és cukkínis kajákat ettem,( mert rengeteg van most a kertben), ami annyira nem volt megterhelő a gyomromnak. De mostanra eljutottam oda, hogy hiányzik a gyümi is:)
Neked is jó fogyizást, majd még "beszélünk". Most nekem is sok a munkám. Tudod, szabi utáni káosz az asztalomon.
Dinadin, köszi a bíztatást. Akkor hát húzzunk bele. Nem adjuk fel és majd bátorítjuk egymást. Nekem a fórumozás sokat segített, és ez amúgy szerintem egy normális fórum, mindenki segíti a másikat:)
Bűnözgettem én is az első körben, és valószínű a kezdeti lelkesedés után 1-2 hét múlva ismét eljutok oda, hogy piciket fogok bűnözni, na de a lényeg az hogy azért mennek lefelé a kilók:)
Szia, örülök, hogy ilyen szép eredményt értél el, és hogy ilyen hamar válaszoltál. Én a múlt héten szabin voltam és hát nem jött össze az újrakezdés, mert strand, jégkrén, sajtos-tejfölös lángos. Na azért nem vittem annyira túlzásba és szerencsére nem híztam vissza semmit.
Július 15-én, azaz holnap szeretném újra elkezdeni, kevesebb bűnözéssel , mint az első körben, remélem sikerül majd:)
Az a helyzet, hogy mióta abbahagytam, ugye június 25-én, azóta alig ettem valami gyümit. Csak egy szelet pocsék dinnyét. Meg pár szem sárgabarackot, az finom volt. De azokat sem éhgyomorra ettem hanem más kaja után. Nem is jó így a gyomromnak sem, hiányzik már ez a jól megszokott ritmus ami a 90 nap alatt megvolt. Úgyhogy holnaptól újra kezdem.
Neked sikeres norbizást, és azért majd számolj be, hogy mi a helyzet:)
Sziasztok! Megjöttem, túl az ebéden, ami nagyon fini volt! Jó sok kovászos ubi lecsúszott a risz mellé! :) Többiek, hogy telik a keményítő nap?
Barbus: ne izgulj azon hogy ha nem azt eszel vacsira mint ebédre akkor bűnözöl, vagy nem jó, mert én sem mindig azt szoktam enni, sőt! És így is működik, csak be kell tartani a napokat!
Egy kis bűnözés belefér, én szinte minden nap amikor nagyon meleg volt, megettem 1-1 jégkrémet, és nem okozott nagy kilengést, sőt! Azért szépen elértem a 2 hét alatt a -2,5 kg! Igaz, hogy azóta szerintem vissza is jött 1-1,5, de ledolgozom! :) Mostantól fel a fejjel és előre a diétának!