Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Gyakori kérdések a 90 napos diétáról fórum

Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról

2008. júl. 15. 13:52
Én mérlegfüggő vagyok sajnos! Van egy mérleg a szobámban és lassan már reggel, este ráállok - tudom hogy nem kéne. Most kb 2 hónapig nem volt benne elem... már épp majdnem leszoktam a mérlegről, de akkor kaptam elemet... azóta ismét mérlegelek állandóan.
5346. gólyahír (válaszként erre: 5345. - Mustármag22)
2008. júl. 15. 13:02

Köszi:) Mondjuk a 6 kg fogyás 3 hónap alatt nem olyan sok, van aki tizen-akárhány kilókat fogy. De én bűnöztem sokat, azért még így is volt eredmény. Remélem második nekifutásra is lemegy még kb 6 vagy 8 kg.

De egy jó tanács. Centiben is mérjétek magatokat. Mert pl nekem 1 hónapig stagnált a súlyom de centiben olyankor is ment le mikor súlyban nem, úgyhogy nem kell elkeseredni:)

2008. júl. 15. 12:30
bocs, már megnéztem! :) tényleg látszik az eredmény! !! csak így tovább!
5344. mustármag22 (válaszként erre: 5341. - Gólyahír)
2008. júl. 15. 12:26

Köszi a bíztatást...sok sikert neked is! Bár ha már egyszer sikerült, az biztosan ad azért némi pluszt :)

Tegyél fel képeket, motiváció gyanánt :)

5343. Solyacska5 (válaszként erre: 5339. - Gólyahír)
2008. júl. 15. 11:43
Nem értem, hogy miért nem birjátok a gyümölcsnapot, én benyomok egy kb. 5 kilós dinnyét+1banán+pár darab őszibarack+földimogyoró...azért így simán ki lehet birni, meg mondjuk én imádom is a gyümölcsöket:)
5342. gólyahír (válaszként erre: 5340. - Solyacska5)
2008. júl. 15. 11:31
Nem tudom, szerintem az agyam nem áll rá valahogy a gyüminapra. Pedig fizikailag ki lehet bírni, és nagyon hasznos is. És a mérleg is gyüminapok után mutatott jókat:) De az utolsó egy hónapomban még a gyüminapokat sikerült a legjobban betartani, mert a többi napomat mindig elbűnöztem valami tiltott kajával.
2008. júl. 15. 11:29
Mustármag, Barbi. Sziasztok. Én egy "régi-új" tag vagyok és ma kezdtem újra 3 hét pihi után a diétát. Nektek is kitartás a fogyihoz. Ügyesek legyetek, fog az menni. Én is fogytam 6 kg-ot, és centiben is ment le rólam, pedig elég sokat bűnöztem. Majd lehet hogy teszek fel fogyi előtti és utáni képeket magamról, mert leszedtem amik fent voltak.
5340. Solyacska5 (válaszként erre: 5339. - Gólyahír)
2008. júl. 15. 11:29
Nem értem, hogy miért nem bírjátok a gyümölcsnapokat, én simán benyomok egy kb 5kg-os dinnyét ebédre és vacsira...+ még földimogyoró valamint banán és őszibarack:) így azért ki lehet bírni...mondjuk én imádom a gyümölcsöket is:)
5339. gólyahír (válaszként erre: 5335. - Solyacska5)
2008. júl. 15. 11:23
Solyacska, sok-sok kitartás a víznaphoz.Majd számolj be hogy mi a helyzet. Én nem tartottam víznapot eddig soha. Az előző diéta alatt is kihagytam. Én örültem, hogy a gyüminapokat kibírtam, bár a végére már egész jól belejöttem:)
5338. gólyahír (válaszként erre: 5336. - Rika022)
2008. júl. 15. 11:09
Szia rika. Örülök, hogy írtál. Én ma kezdtem újra a 90 naposat, de tényleg ez a nyári diétázás sokkal nehezebb mintha tavasszal vagy ősszel csinálja az ember. Sokkal több a kisértés. És pl szabadság alatt, vagy nyaralás alatt, vízparton, strandon elég borzasztó ilyen diétával sanyargatni magát az "ember lányának" :) Azét próbálkozok én is, de lehet hogy majd ősszel is újra jövök egy kört a csapattal. Mostmár egész évben 90 naposozni fogok????:)))) Úgy néz ki.
2008. júl. 15. 11:06

Én ma gyüminapozok, holnap meg víznap - elvileg. Nagyon kell rá készülnöm lelkileg, mert ezt a gyüminapot se nagyon bírom... tegnap viszont a ch nap tiszteletére sikerült híznom újabb fél kilót, szóval ez azért némi lökés a víznap felé!

Jaj de utazgatnék én is... vagy bármi mást, mint amit most csinálok :( bár tény, hogy így legalább csak az estéket kell kibírni otthon a hűtővel...

5336. rika022
2008. júl. 15. 10:50
Sziasztok! gólyahír,Kiss Mária és minden uj fórumozó bár lehet,hogy most én is új vagyok,ha itthon vagyok mindig benézek mert kiváncsi vagyok mi van veletek ki hogy birja a nyaralás alatt a súlyát tartani,nekem többé kevésbé sikerül legalább is még nem szálltam el nagyon. Bár most nem sok rendszer van az étkezésemben,csak annyi ha egy két nap többet eszem akkor utánna párnapig gyümölcsözök és igy kb egyensúlyban vagyok,de ha vége a nyári tengés-lengésnek megint végig csinálok rendesen 90-ven napot.Nálam az nagy "hiba"hogy egész nyáron utazgatok Horvátország és M-ország között, az egész nyár hawai,most nem sajnáltatom magam de fogyózni igy sokkal nehezebb.Mindenkinek sok sikert és ha itthon vagyok mindig be nézek a fórumra és összel ismét itt vagyok minden nap.
5335. Solyacska5 (válaszként erre: 5334. - K.anett)
2008. júl. 15. 10:45
Elméletileg a diéta szerint havonta egyszer kell lénapot tartani...de én kitaláltam, hogy 2hetente fogom csinálni-persze ha ezt a mai napot tulélem:)Sajnos nincs mérlegem, anyuméknál van, de oda majd csak szombaton megyünk...
5334. K.anett (válaszként erre: 5333. - Solyacska5)
2008. júl. 15. 10:37

Ird mar le holnap hogy hany kiloval lettel kevesebb a le napnak koszonhetoen.akkor lehet en is belevagok..:):):):):)

telnek telnek a napok de csak 3 es 4 kilo kozt ingadozik.borzaszto idegesito.

2008. júl. 15. 10:35
Sziasztok, ma lénapom van...víz, tea(+édesítő), cukormentes pezsgőtabletták,....mit ihatok még? Ti hogy birtátok ki? Én már most nagyon éhes vagyok...
2008. júl. 15. 10:31
gesztenyepüré passz, mert én csak tejszínhabbal szeretem:(
5331. f95d4ff9e4 (válaszként erre: 5326. - Dinadin)
2008. júl. 15. 10:29
a leroszabb ami lehet: nyári szünet:D máskor persze örülnék neki, de így, hogy minden percem szabad, sokat jár az agyam a kaján... persze próbálom lfoglalni magam, meg próbálok nem itthon lenni és akkor ugye nincs időm enni, de az a baj h mindig tervezgetem, h ha hazaérek ezt meg azt csinálok és megeszem sőt lefekvéskor már mindig azon jár az agyam h holnap mit fogok enni. de most fogom magam 11kor indulok edzeni:)
2008. júl. 15. 10:05
Szerintem mehet a gesztenyepüré!!!
5329. *Renike*
2008. júl. 14. 18:39

Nézzétek meg!

[link]

5328. *Renike*
2008. júl. 14. 18:36

Sziasztok Csajok!

Kemyényítő napon ehetek cukormentes gesztenye pürét?? Egy honlapon láttam h ehet enni,de nem vagyok benne biztos...

5327. K.anett
2008. júl. 14. 17:10

tenleg,ha mar igy irjatok,ki mennyi adagot szokott ebedelni vagy vacsizni???annyit mint azelott,vagy azert probaljatok minel kevesebbre csokkenteni??

es az etkezesek kozott szoktatok valamit enni???

ebed vacsi kozt??

5326. Dinadin (válaszként erre: 5325. - F95d4ff9e4)
2008. júl. 14. 16:03

Barbi

Én ezeket az "alig bírom ki..." dolgokat úgy bliccelem ki, hogy berágok pár szl ropit, vagy pár db perecet! A kisfiam miatt ezek mindig vannak itthon! :) :(

Az adagokkal meg ne törődj, majd érzed, hogy mikor és miből tudsz kevesebbet enni! Én nem mindig figyelek oda rá! Nálam szerencsére az a jó, hgoy hiába van kaja a tányéromon, ha már nem tudom megenni, akkor ha kell az utcsó falit is ott hagyom! :)

Szóval fel a fejjel!

Egyébként mit csinálsz, dolgozol már vagy most nyári szüneted van? Bocsi ha már írtad!

2008. júl. 14. 15:28

sziasztok, újabb emberek akik régebbiek mint én csak nem ismertem őket:)

dinadin: ma keményítőnap rizst ettem és kapva a jó ötleteden megettem egy fél üveg savanyú ubit.. amúgy az baj ha mondjuk keményítő napon ebédre nem csak krumplit eszek ami keményítőnek számít hanem mondjuk krumplit eszek borsóval meg kukoricával? ja adagcsökkentés nem sikerül...nem bírok kevesebbet enni, így is éhes vagyok és alig bírom ki h ne csokizzak jól be vagy ne tömjem magam tele valami kekszel.

5324. Kiss Mária (válaszként erre: 5323. - Gólyahír)
2008. júl. 14. 14:30
Nekem meg szabi előtt:))
5323. gólyahír (válaszként erre: 5322. - Kiss Mária)
2008. júl. 14. 14:18

Hát igen, vigyázni kell a diéta utáni visszaállással is. Én mondjuk a szabi alatt főleg zöldbabos és cukkínis kajákat ettem,( mert rengeteg van most a kertben), ami annyira nem volt megterhelő a gyomromnak. De mostanra eljutottam oda, hogy hiányzik a gyümi is:)

Neked is jó fogyizást, majd még "beszélünk". Most nekem is sok a munkám. Tudod, szabi utáni káosz az asztalomon.

5322. Kiss Mária (válaszként erre: 5320. - Gólyahír)
2008. júl. 14. 14:08
Gyorsan válaszolok: én sem reggelizem gyümit, első nap elég rosszul lettem mert ettem köretet is a húshoz, (és viszontlátás "öröme" volt) szóval "figyelmeztetett" a szervezetem, hogy ácsi, de azóta vigyázok és minden ok, este szoktam dinnyézni, nekem ez a diéta jobban bejön, mert fehérjefüggő vagyok :))) Neked sok sikert az újrakezdéshez!
5321. gólyahír (válaszként erre: 5319. - Dinadin)
2008. júl. 14. 14:08

Dinadin, köszi a bíztatást. Akkor hát húzzunk bele. Nem adjuk fel és majd bátorítjuk egymást. Nekem a fórumozás sokat segített, és ez amúgy szerintem egy normális fórum, mindenki segíti a másikat:)

Bűnözgettem én is az első körben, és valószínű a kezdeti lelkesedés után 1-2 hét múlva ismét eljutok oda, hogy piciket fogok bűnözni, na de a lényeg az hogy azért mennek lefelé a kilók:)

5320. gólyahír (válaszként erre: 5317. - Kiss Mária)
2008. júl. 14. 14:04

Szia, örülök, hogy ilyen szép eredményt értél el, és hogy ilyen hamar válaszoltál. Én a múlt héten szabin voltam és hát nem jött össze az újrakezdés, mert strand, jégkrén, sajtos-tejfölös lángos. Na azért nem vittem annyira túlzásba és szerencsére nem híztam vissza semmit.

Július 15-én, azaz holnap szeretném újra elkezdeni, kevesebb bűnözéssel , mint az első körben, remélem sikerül majd:)

Az a helyzet, hogy mióta abbahagytam, ugye június 25-én, azóta alig ettem valami gyümit. Csak egy szelet pocsék dinnyét. Meg pár szem sárgabarackot, az finom volt. De azokat sem éhgyomorra ettem hanem más kaja után. Nem is jó így a gyomromnak sem, hiányzik már ez a jól megszokott ritmus ami a 90 nap alatt megvolt. Úgyhogy holnaptól újra kezdem.

Neked sikeres norbizást, és azért majd számolj be, hogy mi a helyzet:)

5319. Dinadin
2008. júl. 14. 13:29
Gólyahír: Üdv köztünk megint! Jó és kitartó diétát ismételten!
5318. Dinadin
2008. júl. 14. 13:29

Sziasztok! Megjöttem, túl az ebéden, ami nagyon fini volt! Jó sok kovászos ubi lecsúszott a risz mellé! :) Többiek, hogy telik a keményítő nap?

Barbus: ne izgulj azon hogy ha nem azt eszel vacsira mint ebédre akkor bűnözöl, vagy nem jó, mert én sem mindig azt szoktam enni, sőt! És így is működik, csak be kell tartani a napokat!

Egy kis bűnözés belefér, én szinte minden nap amikor nagyon meleg volt, megettem 1-1 jégkrémet, és nem okozott nagy kilengést, sőt! Azért szépen elértem a 2 hét alatt a -2,5 kg! Igaz, hogy azóta szerintem vissza is jött 1-1,5, de ledolgozom! :) Mostantól fel a fejjel és előre a diétának!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook