Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
Félreolvastad, amit írtam :)
Keményítő napon szabad enni krumplit, hüvelyes zöldségeket, pl. borsó, bab, zöldbab, lencse, kukorica. A diéta leírása szerint tulajdonképpen minden zöldség keményítő, de ezeknek, amiket felsoroltam, a legmagasabb a szénhidrát tartalma. Aminek nem ilyen magas, azokat azért a többi napon is lehet enni, ezeket NEM! A rizs sokak szerint inkább szénhidrát, mert gabonaféle.
Ami semleges pl. a gomba, paradicsom, káposzta, saláta. Én a brokkolit, karfiolt szoktam enni fehérje napon is köretnek.
meg valamit kerdeznek!!biztos sokszor volt mar rola szo,de most nincs idom utanaolvasni.szoval annyi hogy akkor most konkretan milyen zoldsegek ehetok kemenyito napon?????olvastam itt hogy a zoldborsot felejtsuk el???mert is????es meg mit felejtsunk el???:):):):):)
szenhidraton is lehetne enni rizsi,krumplit ,borsot????????????????meg kemenyiton is?
Szia mustarmag22!
en is a 11.napnal tartok es kb en is 3 kg fogytam.es epp tegnap irtam ide,hogy ingadozik most.par tiz dekarol van szo,de nem tudom mert.mar megfogadtam hogy nem merlegelek reggel este,csak 4 naponta.remelem en is hogy szepen haladni fog majd tovabb.
a fokhagyma az igen, azt eddig is mindig tettem bele, valahogy a paradicsom nem jött eddig számításba.
Én pépesre gondoltam eddig, de lehet veszek frissen, bár nem akarok azért nagyon sok időt tölteni vele...
De jó neked, nekem a szénhidrát olyan, mintha kővé változna vagy nem is tudom, de nagyon-nagyon durván hízom tőle... pár éve mondták, hogy van valami gond a hasnyálmirigyemmel - hogy jobban feldolgozza a szh-ot, mint másnak - lehet ezért van.
Na most kicsit megnyugtattál, bár ma este jönnek át a barátnőim és úgy terveztem, hogy spenótos tésztát csinálok vacsira. Nincs valami ötletetek, hogy tejszín helyett mivel lehetne hígítani a szószt?
Sziasztok.
Nekem a második napom van paprikás krumplit csinálok, illetve pontosabban krumplis tésztához való krumplit tészta nélkül.
Barbi hol vagy?
Elszomorít egyébként hogy nézegettem a 90 nap lap.hu-t és egy csomó gagyi dolgot olvastam. Például olyan receptek vannak szénhidrát napra egytől egyig, hogy szórd meg egy marék sajttal, öntsd meg a tésztádat egy fél tejföllel. Ezek azok a dolgok amik totál összezavarják az embert.
Ezért szuper ez az oldal mert itt mindenki segít mindenkinek.
Köszönöm hogy vagytok.
Nekem ez a 11. napom. Nem egyenlőre még mindig 3 kg-t fogytam, ami jó, de már mehetne tovább...
Nem lesz lelkiismifurdim a rudi miatt :)
Most néztem, hogy a céges kajáldában ma nincs semmi számomra ehető :S Kivéve a palacsintát, dehát azt csak nem ehetek ebédre ...
Nem tudjátok, hogy milyen az a Kedvessy módra?
Nagy baj lenne, ha ma is krumplit ennék szerintetek?
Sziasztok!Rá se ránts a túrórudira,én répatortát fogok vacsizni(muszáj,mert baráti összejövetel lesz és csak az én kedvemért tették mára hogy tudjak ilyet enni)Én szegény:)
Szóval a répa sem éppen ch-napra való,de hát ez van...
Egyébként ez a negyedik napom(én víznappal kezdtem)és már fogytam 2.7kilót.Persze,tudom,hogy a java víz de akkor is boldogságosság:)
Tudom... tudom... tudom... De mivel függő vagyok és ha nem ehetnék esetleg túró rudit, akkor félő, hogy nem bírnám ezt a 90 napot. Illetve tuti, ráadásul idegbeteg is lennék, ezt meg nem akarom.
Mellesleg a diéta leírása szerint lehet fagyit is enni ma, az meg ált. tejjel készül, tudom, hogy szimplán gyümiből is lehet csinálni, de nem emelik ki , hogy abból KELL. És a süteményt is engedik ma... szóval az én olvasatomban ez a laza nap.