Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Na, van egy kérdésem...kedves barátosném azt állítja, hogy a pattogatott kukorica ch napon ehető...én pedig úgy tudtam, hogy keményítő nap!!!Kinek van igaza?
Nagyon szeretném minél többször, mert mivel itthon vagyok az időmből minden nap kitelne. Persze ez a kisfiaimtól is függ, hogy éppen mit terveznek aznapra. (a kicsi tegnapra 40 fokos lázat produkált)
Ha a Máté alszik akkor szeretném mert tőle még pisilni sincs időm. (a múltkor felhívta addig az apját a mobilomról és gagyarászott neki.) Most amíg itt írok kiviharzott a szobából a távirányító, megnézem hátha volt mellette egy gyerek is.
Mustármag, gratula. Ügyes vagy a víznappal. Itt már harangoznak délre, úgyhogy mostmár egyél valamit, nehogy éhenhalj.
Melinda:)))) De jópofa vagy. Időszámításunk előtt:) Hát akkor neked is van mit bepótolni.
Én szoktam mostanában biciklizni a párommal kb olyan 20 km-es túrákat szoktunk tenni. Meg ha strandra megyünk akkor olyan helyre ahol van mélyvíz és tudunk úszni, mert azt mindketten nagyon szeretjük. Plusz még a kertben hajlongunk ezerrel, mert ott soha nem bírjuk utolérni magunkat. Mindketten dolgozunk napközben. Irodában csücsülünk. Jól esik mondjuk azután a kertben lenni, csak hát ugye este 6 kor érünk haza, vacsit főzök egyből este 7 óra van, és aztán kaja után még kb. 9 ig kint szoktunk lenni.Legalább lemozogjuk a vacsit.Te hetente hányszor tervezed a Callanetics-et? Én kb. 1 héten ha 2 szer végigcsinálnán, az már jó lenne, és abból is az egyik hétvégére esne mert akkor jobban van időm.
Na szió! Képzeljétek túléltem a víznapot is!!! (bűn: vilmoskörte -őszilé, alkohol :S)
Ma reggel nem volt időm gyümit szerezni ezért még mindig csak vizet iszom... sztem éhen fogok halni hamarosan.
Renike, szerintem is nagyon jól nézel ki úgy ahogy vagy, szeretnék én így kinézni :)
Laci, neked meg további sok sikert a fogyihoz! :)
Ez ma nekem is a 18. nap, a víznap miatt ma fehérje van :)))) hamarosan husit fogok enni !!! de jó!
Aha, értem. Szóval csak óvatosan. Az én tesóm nem sokat mozog, csak suli alatt a tesiórákon, ha épp nem lóg olyankor, ezt nem tudom. De egyébként többnyire a számítógép előtt ül.
100??!! Á dehogy hát az én izmaim még időszámításunk előtt járnak már küldtem értük futárt, remélem hamar csatlakoznak a testemhez.)
Ezalatt azt értem, hogy már többször nekikezdtem a diétának,mikor kisebb voltam, mivel marha dagatt voltam. De mindig közbejött valami. tavaly azért nem tudtam végigcsinálni, mert közbe el kezdtem "gyúrni" és véres lett a vizeletem, így mindent abbahagytam. De mint utólag kiderült a vizsgálatok után, hogy csak túlerőltettem magam.
Nincs. De jó lesz a könyv is. Végülis mindegy, csak az akaratom hiányzik mostmár hozzá hogy elkezdjem.
Te meg bírsz csinálni 100 db ot a gyakorlatokból?
Én nem mindig bírtam és most úgy gondolom hogy először csak 50-et fogok és majd fokozatosan felmegyek 100-ra. És akkor nem lesz talán olyan nagy izomláz. Bár van amikor már 15-20 db-tól is volt:) Nagyon el vagyok puhulva:(
Ja, még egy kérdésem lenne Laci. Írtad, hogy februárban kezdted többszöri nekifutás után. Mit értesz az alatt hogy többszöri nekifutás után? Elkezdted, de nem csináltad végig? Mert én is sokszor elkezdtem, de volt hogy csak 4 napig, aztán 12 napig csináltam:( De most márciustól én is végigcsináltam most először a 90 napot. Neked mi volt az ami miatt újból és újból abbamaradt? Én a gyüminapok miatt buktam el mindig. Pedig azért nem olyan vészes.
Gólyahír van msn címed? Mert akkor megpróbálom átküldeni neked a dvd-t.
Oké. Most könnyebb lesz mert szünet van:) Várjuk a fejleményeket.
Melinda, ez nagyon jó hogy a callanetics-t csinálod. Én már évek óta el akarom kezdeni( nekem egy könyvem van hozzá). Volt olyan időszak hogy csinálgattam, és szerintem nagyon-nagyon hatásos. Csak aztán valahogy elmaradtak a tornák. Most elég sok a tennivaló esténként a ház körül, a kertben. De jó lenne valamikor erre a tornára is időt találni, mert nekem nagyon tetszik. És végül is 1 órás program van meg nekem a könyvben, az nem olyan sok idő ha belegondolok. Elég húzósak amúgy a gyakorlatok, főleg a has és combformálók, mikor úgy hátrafelé kell nyújtogatni a lábat, na nekem eddig még mindig begörcsölt a combom, de ha kilazul akkor biztos nem fog. Nekem pedig pont a combra kellene tornázni mert az nagyon plötyi:)
Szia. Nem volt annyira gáz a gyümölcsnap suli közben, igaz nem voltam annyira aktív :D de ki lehet bírni. Jövöhéten újrakezdem persze
Köszönöm szépen Laci a válaszod. És kérlek számolj majd be a további eredményeidről. Nagyon ügyes vagy hogy suli mellett is bevállaltál egy ilyen diétát. És ezek szerint még víznapot is tartottál. És az milyen volt mikor a gyüminap sulinapra esett? Ki lehet valahogy bírni, Bár ha munkahelyen ki lehet bírni akkor biztos suliban is.Akkor te jövőhéten újra kezded?
Aranyos vagy!!! :) Köszönöm!
Szia. Igen még suliba járok. A kajálást úgy tudtam megoldani, hogy előző nap megfőztem a másnapi kaját. A reggeli gyümit itthon megettem, a suliban kb 10 órakor megettem még egy adag gyümit. Délben az aznapra való kaját. És egy tanács próbálja meg a víznapot ne a suli idejére ütemezni, mert szörnyű. Inkább hétvégén tartsa.
Majd elfeledtem, remélem Barbi jól érzi magát a Balcsin, és egy picit gondol ránk:)
Sziasztok.
Tegnap beszereztem a callanetics dvd-t hát frankó izomlázam van. Van még egy pár dolgom de álok is neki megint.
Renike félre ne értsél, de basszus te GYÖNYÖRŰ vagy ha így fogok kinézni akkor mérhetetlenül boldog leszek. Igaza van Solyácskának élvezd azt hogy eszméletlen csini vagy!!!
Szerintem is,már csak azért sem megy le mert nagyon rágörcsölök és túrázok rajta,ha nem foglakoznék vele ennyit,de csinálnám szépen így tovább a dolgokat és rendszeresen mozognék,lemenne.
Úgyhogy,ezt fogom csinállni. :)
Édesek vagytok!!!!!!!!!!! :)
Köszike, sajnos nem vagyok magas...165cm vagyok. azért nem tűnök 80kilónak, mert hálistennek nagyon arányos vagyok.
Renike, te tényleg dilis vagy:)Miért nem tudod azt értékelni, hogy milyen sokat fogytál, és, hogy valóban jól nézel ki!!! Tudod mi mit meg nem adnánk, hogy 65kilósak legyünk?:)Élvezd már egy kicsit azt amit elértél! És ha megnyugszol, akkor tuti, hogy majd az a huncut 3 kiló is leugrik:)
Sok szart kipróbáltam....szerintem sokkal károsabb mint hatásos, és egy rakás pénzbe kerül. Maradj inkább a természetes dolgoknál...gyógyszertárban tudsz venni fogyasztós teakeveréket, vagy minden étkezés előtt(vagy után) igyál almaecetes vizet, és egyebként is igyál nagyon sok folyadekot, teliíti a hasikád, kevesebb kaja fér bele. Én azt szoktam csinálni, hogy van egy 1,5 l flakonom, amibe beledobok 3 db cukormentes pezsgőtablettát, és ezt egy délelőtt megiszom, aztán du még egyszer másfél liter.
Amúgy Sólyacska tényleg szép hosszú hajad van, olyan indián lányos vagy azon a fonott copfos képen:) Olyan egzotikus alkat vagy:) De mondjuk nem is nézel ki 80 kg nak a képeken. Biztos magas vagy.
Na igen,nagyon szép a hajad!! Meg azért is irgyellek mert mior ráállsz a mérlegre akkor látod h MÍNUSZ...akármennyi is,de MÍNUSZ!!!
Én is épp ezt akartam mondani, hogy már nincs is nagyon miből fogynod.---azt se feledd, hogy az izom többet nyom! De ha mégis fogyni szeretnél, akkor talán valóban más diétát kellene keresned...az Atkins hatásos...de nagyon nem ajánlom, szétb+!=/)a veséidet, annyit meg nem ér az a pár kiló.
Nincs miért irigyelned, max a szép hosszú hajamat:) de én még 80kiló vagyok:)
Igazából az a baj h mikor 80 kg voltam és elkezdtem fogyózni azt mondtam h ha már 6-ossal kezdődik a súlyom,már boldog leszek. Aztán voltam 62 kg,az volt a csúcs,és ezért zavar az a 3 kg.
Egyébként raktam fel egy új képet,múlt héten szombaton készült.
(Igazából,szerintem már "beteges" vagyok)
Renike, ezek szerint te így vagy jó, ahogy vagy. Írtad, hogy fogytál már 17 kg-ot saját módszerrel. Az az 1-2 kg ami meg még rajtad van, jó helyen van az ott. Vagy legalábbis ezzel a fogyival nem mennek le az utolsó pár kilók.
Most 65 vagyok. De az a 63,5 az akkor volt mikor szinte semmit nem ettem 3 napig,és edzés után voltam. Szóval az igazi az 65 kg.
Most néztem a mérlegeredményeidet, miszerint 6kilót fogytál, júni közepéig...azóta szöktek vissza a kilók? Most mennyi vagy?
További ajánlott fórumok: