Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombás ponty recept

Gombás ponty recept

A Gombás ponty hozzávalói:
4 szelet tisztított ponty
20 dkg gomba
2 ek. olaj
1 mokk.k. őrölt bors
1 teásk. liszt
vágott petrezselyem
vöröshagyma
1 pohár tejföl



A Gombás ponty elkészítési módja:
A halszeleteket besózzuk, forró olajban pirosra sütjük, majd tűzálló tálra rakjuk. Az olajban megdinszteljük a finomra vágott hagymát, a gombát, sózzuk, borsozzuk, zsírjára pirítjuk. Meghintjük liszttel, rászórjuk a petrezselymet. Beletesszük a tejfölt és kb. fél dl. vízzel felforraljuk. Ráöntjük a halszeletekre, még 5 percig forraljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombás ponty elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook