Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombás-cukkinis fasírt recept

Gombás-cukkinis fasírt recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gombás-cukkinis fasírt hozzávalói:
4 adaghoz

25 dkg gomba
1 közepes cukkini
1 főtt tojás
1 nyers tojás
1 nagy fej vöröshagya
3 ek zabkorpa
3 ek tk rozsliszt
só, bors, fűszerpaprika, majoranna, petrezselyem


A Gombás-cukkinis fasírt elkészítési módja:
A vöröshagymát apróra vágom és 1 tk olivaolajon üvegesre párolom. Hozzáadom az apróra vágott gombát és a cukkinit, fűszerezem és összepirítom. Ha kész, leveszem a tűzről és egy kicsit hülni hagyom. Beleaprítom a főtt tojást és az egészet botmixerrel pürésítem. A nyers tojással, a zabkorpával és a tk liszttel összekeverem, majd egy ecsettel kiolajozok egy palacsintasűtőt és kanállal beleszaggatom a gombás masszát. A halmok mindkét oldalát pirosra sütöm.

Salátával tökéletes diétás fogás. Én ebédre eszem, mert a liszt miatt magasabb a CH tartalma.

Jó étvágyat!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombás-cukkinis fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook