Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombaragu burgonyaágyon recept

Gombaragu burgonyaágyon recept

Elkészítési idő 60 perc

Kalória 660 kcal

A Gombaragu burgonyaágyon hozzávalói:
4 személyre:

1 kg burgonya
1 db piros és 1 db zöld kaliforniai paprika
40 dkg gomba (friss csiperke v. konzerv)
3 újhagyma (v. 1 fej vöröshagyma)
40 dkg csirkemellfilé
2 ek vaj vagy margarin
1 ek liszt
3 dl zöldségleves (kockából)
2 dl tejszín
2 dl tej (a krumplipürébe)
só, bors


A Gombaragu burgonyaágyon elkészítési módja:
A burgonyából a szokott módon pürét készítünk.
A vajon megpirítjuk a hagymát, és a csíkokra vágott csirkemellett, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott kaliforniai paprikát és a gombát, ha minden megpuhult meghintjük liszttel, felengedjük vízzel, beletesszük a leveskockát, beleöntjük a tejszínt, felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük. egyet rottyan és kész.

a krumplipürével kibélelünk egy hőálló tálat, majd a ragut ráhalmozzuk, majd előmelegített sütőben 175 fokon 15-20 percig sütjük!



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2009. febr. 6. 21:49
A gombaragu burgonyaágyon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook