Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Egyszerű mustáros hús (disznóból) recept

Egyszerű mustáros hús (disznóból) recept

Az Egyszerű mustáros hús (disznóból) hozzávalói:
- 1kg disznóhús (csonttalan és kevésbé zsíros rész)
- 500g tejföl
- 3-4evőkanál mustár
- só, bors


Az Egyszerű mustáros hús (disznóból) elkészítési módja:
A disznóhúst vékony szeletekre vágjuk, megmossuk, kikloffoljuk. Sóval, borssal mindkét oldalát megszórjuk. 5percig állni hagyjuk. Ezalatt egy tálba kiöntjük a tejfölt, hozzákeverjük a mustárt. Tepsibe kevés olajat öntünk, előmelegítjük a sütőt. A húsokat beleforgatjuk a tejfölös mustárba, majd egymás mellé tesszük a tepsibe. A maradék tejfölös mustárt a húsokra öntve egyenletesen eloszlatjuk. Alufólijával lefedjük, majd betoljuk a tepsibe, és megsütjük. Tíz perccel a sütés vége előtt levesszük az alufóliját, hogy megpiruljon a hús teteje is.


Kategória: Húsételek receptjei


Az egyszerű mustáros hús (disznóból) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook