Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kocsmáros halom recept

Kocsmáros halom recept

A Kocsmáros halom hozzávalói:
2 nagy fej hagyma
1 üveg konzerv gomba
50 dkg hús(csirke,pulyka,sertés)
ízlés szerint só, bors
krumpli vagy rizs


A Kocsmáros halom elkészítési módja:
Az egyik fej hagymát karikára vágom és megpárolom. Ezután hozzáadom az üveg gombát. Ezzel jól összefőzöm, majd félreteszem. A másik fej hagymát kockára vágom, és megpirítom. A húst vékony csíkokra vágom és a hagymával együtt párolom. Ízlés szerint sózom és borsozom. Teljesen készre főzöm. Ha megfőtt a hús hozzáadom a félretett hagymás gombát. Felrottyantom az összeöntött ételt. Kockára vágott sült krumplival, esetleg rizzsel tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A kocsmáros halom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook